ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ

Με τις γνωστές απουσίες κι έμφαση σε συγκεκριμένους τομείς ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (28/12) στον Παναθηναϊκό.

Δουλειά σε δύναμη και τακτική

Την πρόθεσή του να δουλέψει αρκετά στο διάστημα της διακοπής είχε κάνει γνωστή ο Μαρίνος Ουζουνίδης και στη δεύτερη προπόνηση των «πράσινων» μετά την επιστροφή από την άδεια των Χριστουγέννων άρχισε να υλοποιεί το πλάνο του. Η προπόνηση της Τετάρτης (28/12) στον Παναθηναϊκό περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και αρκετή τακτική στο γήπεδο.

Τα προβλήματα παρέμειναν τα ίδια για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που είδε τον Μαρινάκη να κάνει θεραπεία και τον Σάμπα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Εκτός ήταν ξανά οι Μολέδο και Ιμπάρμπο που έχουν έξτρα άδεια και θα ενσωματωθούν τα υπόλοιπα 24ωρα, όπως και οι διεθνείς Κουλιμπαλί, Εμποκού και Γουακάσο.

Η επόμενη προπόνηση του Παναθηναϊκού έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης (29/12), στις 11:00 στο «Γ. Καλαφάτης» κι αναμένεται να είναι πολύ αυξημένης έντασης. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι «πράσινοι» θα είναι εξαιρετικά επίπονο και θα έχει έμφαση στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου