ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΤΑ «ΣΚΑΣΕΙ» ΓΙΑ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ

Διαβάστε στο Leoforos όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Γιάννη Αλαφούζο για τον 23χρονο μέσο.

Έτσι τον έπεισε να τα «σκάσει» για Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός τα... έσκασε χοντρά για να κάνει δικό του τον Δημήτρη Κουρμπέλη κι αυτό γιατί ο Ουζουνίδης τον πιστεύει τρελά και το είχε κάνει ξεκάθαρο στις συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο.

«Μπορεί να χρειαστεί να δώσουμε κάτι παραπάνω, αλλά θα πάρουμε έναν παίκτη Έλληνα για τέσσερα χρόνια. Θυμήσου πρόεδρε ότι θα γίνει από τους πιο βασικούς παίκτες της ομάδας, θα πάρουμε έναν παίκτη σε πολύ καλή ηλικία, που μπορεί να μας καλύψει σε δύο θέσεις, αλλά η παρουσία του στο κέντρο θα είναι καθοριστική».

Αυτά ήταν μερικά από τα λόγια του Ουζουνίδη στον Αλαφούζο. που άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσει η μεταγραφή. Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει πολύ στον παίκτη και θεωρεί ότι θα βάλει σφραγίδα με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό τα επόμενα χρόνια και είναι έτοιμος να χτίσει πάνω του το κέντρο της ομάδας, αφού η θέση του αμυντικού μέσου είναι πολύ κομβική.

Στο μυαλό του Ουζουνίδη είναι να κάνει δίδυμο αρχικά ο Κουρμπέλης με τον Λουντ και όταν επιστρέψει ο Ζέκα από την τιμωρία να παίζει μαζί με τον Πορτογάλο και ο Λουντ να παίξει πιο μπροστά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου