ΚΑΛΙΤΖΑΚΗΣ: «ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΕΤΣΙ»

Ο Γιάννης Καλιτζάκης με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό εξήγησε τι εννοούσε όταν αναφέρθηκε στο «ξύλο» που πρέπει να «φάνε» οι παίκτες του Παναθηναϊκού από τον κόσμο.

Καλιτζάκης: «Δεν το εννοούσα έτσι»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο «Νίντζα» στη συχνότητα του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6:

Για τις χθεσινές δηλώσεις του: «Ήταν μεταφορικά τα όσα είπα. Δεν το εννοούσα έτσι. Αν από όσα είπα έμειναν σε αυτό τότε έχουν κάνει λάθος. Το σημαντικότερο είναι το φιλότιμο… Αν έχεις φιλότιμο δεν μπορείς να χάνεις και να πηγαίνεις σπίτι σου και να παίρνεις την κοπέλα σου και να βγαίνεις έξω. Πρέπει να μένεις μέσα. Να προβληματίζεσαι και να σκέφτεσαι τι να κάνεις για να γίνεις καλύτερος».

Για το παιχνίδι με τη Λάρισα: «Πρώτη φορά είδα τον Παναθηναϊκό από κοντά. Είχα μεγάλη απογοήτευση. Υπάρχει βλέπετε τέτοια αδιαφορία… Από ποιους; Θα σας πω. Μπορώ να βάλω το 80% των παικτών που είναι αδιάφοροι. Χωρίς θέληση, κίνητρο, τίποτα… Τουλάχιστον αφού παίζεις βγάλε διάθεση να παλέψεις το παιχνίδι. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν τίποτα. Έχουν συμβιβαστεί σε αυτό».

Για το εάν πρέπει η ομάδα να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο:«Ναι πρέπει να υπάρχει περισσότερο ελληνικό αίμα. Και κυρίως παιδιά που έχουν φιλοδοξίες. Που έχουν χαρακτήρα τέτοιο που ταιριάζει στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με απαιτήσεις για πρωταθλητισμό. Το βασικό είναι τι φιλοδοξίες έχουν οι παίκτες, γιατί οι περισσότεροι που είναι τώρα, θέλουν απλώς να κολλήσουν ένσημα και να φύγουν, οι περισσότεροι είναι τελειωμένοι».

Η γνώμη του για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Ο Μαρίνος είναι καλός προπονητής και θέλει χρόνο. Βλέπετε το ρόστερ θέλει ξήλωμα από την αρχή. Τον έβλεπα χθες τον Μαρίνο να μην πιστεύει αυτό που έβλεπε. Δεν ξέρω αν μπορεί άμεσα να αλλάξει τη νοοτροπία που έχουν. Ο Ζέκα για παράδειγμα… Δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία του… Και είναι και αρχηγός. Ο Παναθηναϊκός χθες δεν έπαιξε τίποτα…».

Τι θα έλεγε στους παίκτες στο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα εάν ήταν στη θέση του Ουζουνίδη: «Θα τους έλεγα ό,τι και ο Ουζουνίδης. Εμείς έχουμε μεγαλώσει αλλιώς. Ο Μαρίνος έχει τη δύναμη να κάνει αυτό που θέλει και να σώσει την ιστορία του Παναθηναϊκού. Να κάνει μια ομάδα που να έχει φιλοδοξίες και να είναι στους στόχους της. Πιστεύω ότι ο Μαρίνος με τον χρόνο που θα του δώσουν θα τα καταφέρει και θα κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να κάνει αλλαγές. Οι παίκτες πρέπει να μάθουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι τσαντίρι τους. Γιατί αυτό πιστεύουν κάποιοι. Απαιτώ από τον Παναθηναϊκό ορισμένα πράγματα. Γιατί έχω δώσει στον Παναθηναϊκό. Όσα βλέπω λέω. Αν κάποιοι την αποδέχονται καλώς. Αν πιστεύουν ότι εγώ έχω συμφέρον τότε κάνουν λάθος. Αυτά που αισθάνομαι λέω…»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου