ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…

Όλα πράσινα! Eίμαστε Παναθηναϊκοί και αυτό σημαίνει ότι υποσυνείδητα κάνουμε επιλογές στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας που το αποδεικνύει και μας μαρτυρά χωρίς καν να μιλήσουμε.

Είμαστε οπαδοί του Παναθηναϊκού και φαίνεται…

Μίκα Χατζηδάκη

Όλα πράσινα! Eίμαστε Παναθηναϊκοί και αυτό σημαίνει ότι υποσυνείδητα κάνουμε επιλογές στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας που το αποδεικνύει και μας μαρτυρά χωρίς καν να μιλήσουμε.

Παπούτσια

Ναι, έχουμε ένα ζευγάρι πράσινες γόβες. Τις είδαμε τις λατρέψαμε, ήταν ιδιαίτερες και μας θυμίζουν την ομάδα μας. Δεν τις φοράμε στο γήπεδο, αλλά όταν τις φοράμε δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ρωτάει τι ομάδα είμαστε.

 papoutsia

Οικολόγοι

Αγαπάμε το πράσινο. Γενικά. Είναι στην κουλτούρα μας! Οδηγούμε αυτοκίνητο με οικολογική συνείδηση, δεν λερώνουμε/ πληγώνουμε/ καταστρέφουμε τη φύση και κάνουμε ανακύκλωση. Go green!

 amaxi

Πράσινες τροφές

Τα τρώμε όλα με αγάπη γιατί μας θυμίζουν την ομάδα μας, κάνουν καλό και μας προσφέρουν ευεξία και υγεία.

 fasolakia

Πράσινα γυαλιά.

Πήρα πράσινα γυαλιάααα κι όλα γύρω οπαδικάαααα τα βλέπω!

Ναι, έχουμε γυαλιά με πράσινους φακούς και τα βλέπουμε όλα πράσινα! Τι γιατί; Γιατί έτσι όλα είναι πιο όμορφα!

gyalia

Γλυκάκι κανείς;

Έχουμε γιορτή και πρέπει να κεράσουμε το γραφείο. Δεν υπάρχει δίλλημα! Η επιλογή έχει χρώμα και ευτυχώς όλοι αγαπούν το φιστίκι!

 glyko

Τσιχλίτσα;

Μέντα, δυόσμος διαλέξτε! Υπάρχει πάντα στην τσάντα μας και ειδικά την ώρα του αγώνα! Η αγωνία προκαλεί εκνευρισμό. Πάρτε μία... είναι καταπράσινες!

 tsxila

 

Aπλώνω ρούχα...

Αγγίζουμε όλα τα μανταλάκια ή μάλλον όχι, έχουμε πετάξει όλα τα υπόλοιπα χρώματα και έχουμε κρατήσει το ένα και μοναδικό. Η απλώστρα μάς φωνάζει συνθήματα, ενώ εμείς απλώνουμε τα λευκά...
mantalaki

 

Καφεδάκι;

Όλοι έχουν μία κούπα στο γραφείο και όλοι ξέρουν ποια είναι η δικιά μας! Ναι, η πράσινη γιατί η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

 kafes

Μας προδίδουν. Μας μαρτυρούν. Το χρώμα αυτό μας συντροφεύει παντού και σε όλα. Το αγαπάμε όσο αγαπάμε και τον Παναθηναϊκό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου