ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ…

Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε εφαρμόσει το ritiro και στην Ουντινέζε χωρίς επιτυχία και ελπίζει πως τώρα θα έχει αποτέλεσμα στον Παναθηναϊκό

Το έχει ξανακάνει…

Η νέα «γκέλα» του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έφερε και την επιβολή… τιμωρίας για τους «πράσινους». Κατά άλλους, το «ritiro» που ανακοίνωσε ο Αντρέα Στραματσόνι είναι μια τεχνική συσπείρωσης και προσπάθεια αντίδρασης της ομάδας σε μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Ένα… ηλεκτροσόκ που έχει στόχο να φέρει πιο κοντά τους παίκτες μεταξύ τους και το τεχνικό τιμ να «καθαρίσει» το μυαλό του από οτιδήποτε άλλο και να ασχοληθεί σοβαρά μόνο με τον επόμενο αγώνα κάθε φορά. Στην Ιταλία είναι μια διαδικασία που συμβαίνει συχνά, όταν οι ομάδες έχουν σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων ή ένα πολύ μεγάλο και κρίσιμο παιχνίδι μπροστά τους.

Το «χαρτί» αυτό, το παίζει για πρώτη φορά από την έλευσή του στον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι, όχι όμως και για πρώτη φορά στην καριέρα του. Η δυσχερής θέση στην οποία ήρθε στην Ουντινέζε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015, οδήγησε τον 40χρονο τεχνικό στο να εφαρμόσει την τεχνική του ritiro. Το κοινώς λεγόμενο… μάντρωμα στο ξενοδοχείο ή το προπονητικό κέντρο της ομάδας, για όσο χρονικό διάστημα κρίνει ο προπονητής έτσι ώστε να επιτευχθούν τα παραπάνω. Η σύσφιξη των σχέσεων, η συγκέντρωση και τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο «Στράμα» αποφάσισε, λοιπόν, στις 12 Απριλίου 2015 να εφαρμόσει το ritiro στους «Φριουλάνι».

Διαβάστε περισσότερα στην «Π» που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου