ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ… ΜΑΝΤΡΩΜΑ!

Δεν υπάρχει θέμα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Ιταλός ανακοίνωσε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι εσώκλειστοι στο εξής σε ξενοδοχείο ως το επόμενο παιχνίδι του «τριφυλλιού».

Στήριξη και… μάντρωμα!

Στον Παναθηναϊκό σαφώς και δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι όταν έχασαν ακόμα μια ευκαιρία να μπουν στη μάχη της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Το κυρίαρχο θέμα συζήτησης αυτή την ώρα είναι  το τι θα συμβεί με τον Αντρέα Στραματσόνι, αφού υπήρχε η πληροφόρηση πως με «στραβό» αποτέλεσμα θα αποτελούσε παρελθόν για την ομάδα, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Η διοίκηση στηρίζει τον 40χρονο τεχνικό και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή θέμα απομάκρυνσής του.

Αντίθετα αποφασίστηκε από κοινού με τον Στραματσόνι να υπάρξει ένα είδους… group therapy στον Παναθηναϊκό για να βρεθεί η λύση και να επιστρέψει η ομάδα στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις. Η απόφαση που πάρθηκε είναι να μείνουν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ακόμα και οι τραυματίες, σε ξενοδοχείο ως το επόμενο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και έπεται… συνέχεια. Ένα μέτρο που αποφασίστηκε να εφαρμοστεί για να βρεθεί  μια  λύση και να έρθει η ομάδα πιο κοντά έτσι ώστε να βγάλει αντίδραση, το οποίο ωστόσο είναι αμφίβολο το κατά πόσο μπορεί να έχει αποτελέσματα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου