ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ FIFA ΚΑΙ UEFA»

Το στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για τις αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει η ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου και θα αφορούν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Παναγόπουλος: «Θα αποφασίσουν FIFA και UEFA»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis μίλησε ο Χρήστος Παναγόπουλος κι εξήγησε τη στάση που κρατάει ο Παναθηναϊκός στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το στέλεχος των «πράσινων» αρχικά αναφέρθηκε στην επιλογή Γκαγκάτση στη Σούπερ Λίγκα, λέγοντας: «Στη Super League οι διαφωνίες είναι μεγάλες όπως και στην ΕΠΟ και παντού. Χρειάζονται άνθρωποι με εμπειρία και γνώση από το ποδόσφαιρο μήπως καταφέρουμε κάποια στιγμή να συμβιβάσουμε διαφορές και αντιλήψεις. Επειδή ο Γκαγκάτσης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο καθένας βέβαιά έχει την άποψη του. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο κ. Γκαγκάτσης μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν θέματα σε αυτά που βλέπουμε στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και πάλι πριν από λίγες μέρες».

Για τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για τον Γκαγκάτση, είπε: «Νομίζω ότι αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας. Αυτή τη στιγμή επαναφέρεται στο ποδόσφαιρο ένας άνθρωπος που ξέρει και έχει εμπειρία και μάλιστα όχι αποτυχημένη, με στόχο να εκτονωθούν τα βαριά νοσήματα του ποδοσφαίρου».

Ενώ για τον ποιος τον πρότεινε, απάντησε: «Η επιτροπή, επταμελής εάν θυμάμαι καλά. Στάλθηκαν 400 βιογραφικά σε μια εταιρεία και η επιτροπή επέλεξε τέσσερα ανάμεσα στα οποία ήταν και ο Γκαγκάτσης. Η επιλογή θα κριθεί εκ του αποτελέσματος».

Σε ερώτηση για τους ξένους διαιτητές, είπε: «Έχουν έρθει η FIFA και η UEFA στην Ελλάδα για να ορίσουν το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία. Εμείς θα κάνουμε ότι η FIFA, UEFA και η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσουμε. Είμαστε υπέρ της απόφασης που θα πάρει η Διοικούσα. Κάποια άλλη λύση δεν υπάρχει για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τέλος, για την έναρξη του πρωταθλήματος ανέφερε: «Αυτό θα το αποφασίσουν η FIFA και η UEFA που μας διοικούν. Θα δει και η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ πότε πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ευτυχώς σε αυτή τη φάση ήρθε η Ανωτάτη Αρχή και δε θα εμπλακούμε εμείς».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου