ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; (PIC)

Ο Αλέξης Τσίπρας ονειρεύεται... κάθαρση και γκρέμισμα της Παράγκας και η... παράγκα κάνει επίδειξη δύναμης στη Νέα Σμύρνη.

Ποιος κοροϊδεύει ποιόν σε αυτή τη χώρα; (pic)

Την ώρα που ο Λαμπρόπουλος κι οι βοηθοί του έκαναν… όργια στη Νέα Σμύρνη, ο πρωθυπουργός της χώρας μιλούσε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς και δεν μπορούσε να βλέπει, αλλά από τη στιγμή που τίποτα δεν έχει καθαρίσει επί της ουσίας, θα ήταν πιο λογικό να μην αναφερθεί καθόλου στο ποδόσφαιρο και την παράγκα.

Διότι υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος να εκτεθεί κανείς και να χαρακτηριστεί εν τέλει ως ένας κοινός καιροσκόπος που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις για να αποκομίσει ίδιον όφελος. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε την αποστροφή του λόγου του πρωθυπουργού στην οποία έκανε λόγο για κάθαρση στο ποδόσφαιρο και γκρέμισμα της Παράγκας; Αν αυτό δεν συνιστά… κοροϊδία, τότε τι είναι; Το δεδομένο είναι πως ο πρωθυπουργός κι οι συνεργάτες του θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι με προχειροδουλειές και ευχολόγια, καμία Παράγκα δεν θα γκρεμιστεί.

Τα αποτελέσματα, άλλωστε, των προσπαθειών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, τα είδαμε περίτρανα το Σάββατο σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο. Την ώρα που η ΕΠΟ και όσοι την εξουσιάζουν τα τελευταία χρόνια, επί της ουσίας πήραν παράταση ζωής και με τη… σφραγίδα της FIFA, ο πρωθυπουργός εκτέθηκε ανεπανόρθωτα υποστηρίζοντας πως «Στη μάχη κατά της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο η παράγκα πνέει τα λοίσθια μετά από τον ανυποχώρητο αγώνα μας». Τελικά, θα μας πει κάποιος ποιος κοροϊδεύει ποιόν σε αυτή τη χώρα;

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου