ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ»

Λάβρος ο Χρήστος Παναγόπουλος για όσα έγιναν στους τελευταίους ορισμούς της Σούπερ Λίγκας, επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ!

Παναγόπουλος: «Έπεσαν οι μάσκες»

 «Μας ενδιαφέρει η ουσία, όχι οι εντυπώσεις. Τι να την κάνουμε τη δικαίωση αφού ορίστηκαν ξανά σε αγώνες αυτά τα καλόπαιδα της διαιτησίας. Ο Κύρος Βασάρας επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους μας ότι θα προκαλέσει κρίση στο ποδόσφαιρο και από ότι φαίνεται οι μάσκες πέφτουν. Επέλεξε να βάλει ξανά στο παιχνίδι αυτούς τους ανθρώπους και θα έχει την ευθύνη για ό,τι συμβεί», είπε αρχικά το στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον ΣΠΟΡFM και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός θα ζητήσει αποζημίωση αν χάσει και πάλι το πρωτάθλημα από τις αποφάσεις της Πολιτείας, θα στραφούμε εναντίον του και εναντίον όσων των όρισαν σε αυτή τη θέση. Θέλουμε να φύγει αυτός και η σύζυγός του από το ποδόσφαιρο, δεν θα ανεχτούμε ξανά επόπτες σαν τον Λάμπρου στο Αγρίνιο. Εμείς ως Παναθηναϊκός στείλαμε επιστολή στην ΕΠΟ τη Δευτέρα και ζητούσαμε να μπει στον κανονισμό το ισπανικό μοντέλο, ώστε όλοι να ξέρουμε υποχρεώσεις και δικαιώματα έχουμε».

Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Να μπορεί να μαθαίνει ο αρχιδιαιτητής της Super League τις βαθμολογίες και τις εκθέσεις των παρατηρητών, για να ξέρει ποιους να βάλει και ποιους όχι, αλλά απάντηση δεν πήραμε. Δεν έγινε τίποτα από όσα ζητήσαμε. Τώρα, η ΕΠΟ και ο Κύρος Βασάρας θα πρέπει να κανονίσουν την πορεία τους. Τι ζητήσαμε; Ισονομία και τάξη, δεν είναι θέμα εκλογών αλλά σοβαρότητας».

Για το αν σκέφτεται ο ΠΑΟ να ζητήσει παρέμβαση Κοντονή, απάντησε: «Δεν πρόκειται να επικοινωνήσουμε με τον Σταύρο Κοντονή, γιατί δεν είναι θέμα της Πολιτείας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάθε φορά από τον Υφυπουργό να λύνει τα προβλήματά μας, κάνει κι αυτός την προσπάθειά του με τον δικό του τρόπο. Υποτίθεται ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι, οι οποίοι μας εκπροσωπούν και στην Ευρώπη, αλλά όπως φαίνεται δεν κάνουν επαγγελματικά τη δουλειά τους».

Τέλος, σχολίασε: «Κάποιες ενέργειες που βλέπουμε ως Παναθηναϊκός μας βγάζουν έξω από τα ρούχα μας. Εμείς ό,τι κινήσεις κάναμε τις κάναμε διακριτικά, χωρίς να τις δημοσιοποιήσουμε, και πολύ συγκρατημένοι είμαστε μπορώ να πω. Θεωρώ ότι θα ήταν αρκετά απλό να άκουγαν τις προτάσεις μας αλλά αυτοί αγνοούν τους παρατηρητές της Super League και προκαλούν φασαρία».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου