ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ!

Βράζουν» στον Παναθηναϊκό με την πληροφορία για παραπομπή του Σιδηρόπουλου κι είναι έτοιμοι για θυελλώδη αντίδραση αν το σύστημα δράσει ξανά και βιάσει τη λογική όλων!

Ανατροπή και καρατόμηση Γιανναδάκη!

Σκάνδαλο με το… καλημέρα στη Σούπερ Λίγκα καθώς όσοι νόμιζαν πως το σύστημα είναι διατεθειμένο να αφήσει το ποδόσφαιρο στην ησυχία του και το Πρωτάθλημα να παιχθεί στα ίσα, είναι πολύ γελασμένοι. Η πληροφορία ότι ο Σιδηρόπουλος παραπέμπεται, μετά την άριστη διαιτησία που έκανε στη Λιβαδειά, έσκασε σαν… βόμβα και αυτό ήταν αρκετό για να γίνουν έξαλλοι στον Παναθηναϊκό! Μόλις έγινε γνωστό από διάφορα μέσα ενημέρωσης πως ο παρατηρητής Γιανναδάκης έβαλε παραπεμπτικό βαθμό στον Σιδηρόπουλο, αμέσως σήμανε… συναγερμός στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Στον Παναθηναϊκό από χθες το μεσημέρι έλεγαν πως είναι πολύ πιθανό να οφείλεται όλο αυτό σε λάθος ενημέρωση, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ισχύει κάτι τέτοιο και σήμερα περιμένουν να δουν την οριστική εξέλιξη των πραγμάτων. Αν δεν ανατραπεί αυτή η πληροφορία κι αν πράγματι παραπεμφθεί ο Σιδηρόπουλος, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και η αντίδραση του Παναθηναϊκού θυελλώδης.

Διαβάστε περισσότερα στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου