«ΜΕ ΠΑΠΠΑ, ΣΠΑΘΑ, ΜΑΝΤΑΛΟ, ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΟΣΚΑΚΗ, ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ»

Κατηγορηματικός για τις θέσεις του Παναθηναϊκού ήταν ο Χρήστος Παναγόπουλος

«Με Παππά, Σπάθα, Μάνταλο, Αρετόπουλο και Βοσκάκη, εμείς μπάλα δεν παίζουμε»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Παναγόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για την καθυστέρηση της άφιξης της FIFA: «Ο Γκιρτζίκης μπορεί να έχει κάνει τα χίλια μύρια λάθη, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν φταίει. Η Σούπερ Λίγκα είχε ζητήσει συνάντηση για το θέμα του επιδιαιτητή και η ΕΠΟ καλύφθηκε πίσω από την κίνηση της Λίγκας. Εμείς δηλαδή του δώσαμε το δικαίωμα να πάει πίσω η έλευση της FIFA.

Η ΕΠΟ είχε διάθεση να φέρει την FIFA, από Πέμπτη ή Παρασκευή. Χάθηκε η ευκαιρία της Δευτέρας, από τη στιγμή που η Σούπερ Λίγκα ζήτησε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση τη Δευτέρα. Η FIFA με την επιστολή της, μίλησε με αυστηρό τόνο για το θέμα της διαιτησίας και είπε ότι έρχεται αν κληθεί για να δώσει την τελική λύση. Ο υπουργός μάλιστα, χαρακτήρισε «δώρο θεού» το να έρθει η FIFA και να δώσει τη λύση. Η μόνη λύση είναι αυτή. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρέπει να έρθει η FIFA εδώ και να επιβάλει όσα πρέπει. Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι αυτή. Θεωρούμε μοναδική περίπτωση την FIFA για να καταλήξουμε σε πίνακες διαιτησίας. Εγγυημένα, όποιος και να βγει επιδιαιτητής μέσα από αυτές τις διαδικασίες, θα φωνάζει ο επόμενος γιατί είναι τέτοια η καχυποψία μέσα από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, που δεν υπάρχει περίπτωση οι παράγοντες να καταλήξουν σε ένα πρόσωπο».

Για μια πιθανή προσωρινή λύση: «Ο Παναθηναϊκός συμφωνεί γιατί έχουμε πει ότι δεν θέλουμε ούτε Παππά, ούτε Σπάθα, ούτε Αρετόπουλο, ούτε Μάνταλο, ούτε Βοσκάκη. Αυτοί θα πρέπει να κάτσουν στην άκρη. Εμείς δεν θα κατέβουμε σε ένα πρωτάθλημα με διαιτητές που έχουν προκαλέσει. Θα μπορούσε ο Σαραϊδάρης με τον Γκρούτση, να ορίσουν για μία έστω Κυριακή τους διαιτητές χωρίς τους συγκεκριμένους ώστε να αρχίσει το πρωτάθλημα και να περιμένει να έρθει την Πέμπτη η FIFA για να δώσει την τελική λύση. Το είπε και ο υπουργός, είναι «θείο δώρο» να έρθει η FIFA. Είπε κάντε το και τόνισε ότι αν γίνει το παραμικρό το Σαββατοκύριακο, θα σας τιμωρήσω όλους. Ο Παναθηναϊκός θα στραφεί νομικά σε όποιον εμποδίσει τη FIFA να δώσει τη λύση που φαίνεται να υπάρχει για πρώτη φορά. Τέρμα, ο Παναθηναϊκός δεν θα πληρώνει τα λάθη που κάνουν άλλοι».

Για τον επιδιαιτητή και το ρόλο του Βασσάρα: «Αν σήμερα το μεσημέρι πάνε και βγάλουν επιδιαιτητή θα αρχίσουν οι γκρίνιες. Ο καθένας θα έχει να πει κάτι και δεν οδηγούμαστε πουθενά. Ο Βασσάρας θα πρέπει να βγάλει τις μάσκες και να βοηθήσει στο να υπάρξει λύση και όχι να κάνει συναντήσεις από εδώ και από εκεί. Ας παίξει ενεργό ρόλο γιατί γνωρίζει το ποδόσφαιρο να βρεθεί μια λύση. Η στιγμή είναι ιστορική αυτή τη στιγμή για το ποδόσφαιρο. Έρχεται η ανώτατη αρχή και λέει να λύσω το θέμα και εμείς καθόμαστε και κοιτάμε το δάκτυλο μας».

 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου