ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΘΕΜΑ» ΜΕ ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Νέες ενοχλήσεις για τον Δανό που απέτυχε να βγάλει όλο το πρόγραμμα και στον Παναθηναϊκό αφήνουν ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησής του αν δεν μπει με την ομάδα στο επόμενο 15ήμερο.

Παναθηναϊκός: «Θέμα» με Τελάντερ

Έντονη είναι η ανησυχία στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού για την κατάσταση του Ράσμους Τελάντερ. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός προσπάθησε χθες να μπει στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης, η προσπάθειά του όμως δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ο 25χρονος στόπερ ξεκίνησε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, έβγαλε ένα κομμάτι του προγράμματος του Παναθηναϊκού πλην όμως αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις και αποχώρησε. Το πρόβλημα αυτό έφερε έντονη ανησυχία στις τάξεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» καθώς βλέπουν πως η κατάσταση του Δανού αμυντικού αντί να βελτιωθεί έμεινε στάσιμη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στο επόμενο 15ήμερο.

Συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν πως το διάστημα αυτό θα κρίνει και το μέλλον του Ράσμους Τελάντερ στην ομάδα. Οι «πράσινοι» θα περιμένουν μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, να μπει ο Δανός στις προπονήσεις και να καταφέρει στο διάστημα αυτό να βγάλει φουλ πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις, κάτι που θα σημαίνει ότι θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Αντρέα Στραματσόνι.

Άλλωστε, στις αρχές του καλοκαιριού για αυτό τον λόγο ο Τελάντερ είχε υποβληθεί σε επέμβαση έτσι ώστε να λυθεί το πρόβλημα και να μπορέσει να επιστρέψει δυνατός. Από τη στιγμή που αυτό δεν γίνεται, στο «τριφύλλι» έδωσαν ένα περιθώριο 15 ημερών. Αν ο 25χρονος στόπερ δεν καταφέρει να μπει με την ομάδα δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα ακόμα και αποχώρησής του, προφανώς αργότερα μέσα στη σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό προφανώς και δεν θέλουν να πιέσουν τον ποδοσφαιριστή, για αυτό και τον άφησαν στο τέλος της περσινής σεζόν να επισκεφθεί τον γιατρό που τον είχε χειρουργήσει στο παρελθόν στο ίδιο σημείο αλλά και να κάνει νέα επέμβαση έτσι ώστε να διορθώσει το πρόβλημα. Από τη στιγμή όμως που αυτό το πράγμα δεν λύνεται και ο Τελάντερ έχει διαρκώς ενοχλήσεις, στο «τριφύλλι» έχουν δώσει στον παίκτη ένα περιθώριο 15 ημερών να καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα και να μπει με την ομάδα. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και αποχώρηση του ποδοσφαιριστή όσο πλησιάζουμε στην επόμενη μεταγραφική περίοδο έτσι ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Απριλίου