ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League φέρνει τουλάχιστον δύο ακόμα μεταγραφές και εκτινάσσει τις προσδοκίες στα ύψη - Τι συμβαίνει με Εμποκού και Κονέ!

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

Το επιθυμητό αποτέλεσμα απόψε στη Δανία θα «σπρώξει» τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Europa League, αλλά θα φέρει και… νέο αίμα στο ρόστερ του συλλόγου. Είναι ειλημμένη απόφαση το Τριφύλλι να ενισχυθεί με τουλάχιστον δύο ακόμα παίκτες σε περίπτωση που εξασφαλισθεί η πρόκριση και τα περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ που δίνει αυτή.

Η μία κίνηση θα είναι δεδομένα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Από εκεί και πέρα, θα γίνει μια ακόμα κίνηση για χαφ, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει το πρόσωπο και η ακριβής θέση. Δεδομένο είναι πως ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ψάξει την περίπτωση του Πολ Ζοσέ Εμποκού. Μάλιστα, έχει μιλήσει με την Κιέβο όχι απλά για δανεισμό, αλλά για να μπει και οψιόν αγοράς για τον Κονγκολέζο εξτρέμ που παίζει και ως επιτελικός μέσος.

Παράλληλα, στην Ιταλία συνεχίζουν να εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό με τον Παναγιώτη Κονέ, μια υπόθεση που όπως έχουμε αναφέρει έχει πολλές παραμέτρους και θα ξεκαθαρίσει τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στην ΠΡΑΣΙΝΗ που κυκλοφορεί.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου