ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΔΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΥΣΙΑΣ»

Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξήγησε γιατί ψήφισε «λευκό» στην πρόταση των «12» για τη διαιτησία.

Παναθηναϊκός: «Δομικές διαφορές ουσίας»

Μετά τις δηλώσεις του Χρήστου Παναγόπουλου ήρθε κι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία ξεκαθαρίζεται η λογική της στάσης που κράτησαν οι «πράσινοι» στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα που έγινε τη Δευτέρα. Στην ανακοίνωση αναλύεται το γιατί ψήφισε λευκό ο Παναθηναϊκός, επισημαίνοντας πως υπάρχουν δομικές διαφορές ουσίας με τις αποφάσεις για την ΚΕΔ, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκε κι η επιστολή που είχε στείλει το «τριφύλλι» στη διοργανώτρια αρχή με τη δική του πρόταση για τη διαιτησία. Επίσης, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία για την αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων από τη στιγμή που δεν καθάρισε το τοπίο στη διαιτησία.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν έχει τίποτα να κρύψει γι’ αυτό και ξεκαθαρίζει τη θέση της σχετικά με όσα συνέβησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League.

Ο Παναθηναϊκός ψήφισε λευκό στην πρόταση των «12» για να εκπροσωπηθεί η Λίγκα στην τριμελή επιτροπή της ΚΕΔ από τον κ. Σαραϊδάρη. Η απόφασή μας αυτή αφορά δομικές διαφορές ουσίας και όχι σε πυροτεχνήματα, κινήσεις εντυπωσιασμού ή παρασκηνιακές διαβουλεύσεις.

Προ ημερών ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τη δική του έγγραφη πρόταση προς το προεδρείο της Λίγκας, θέτοντας προαπαιτούμενα για να προχωρήσουμε σε σοβαρό διάλογο για το μείζον θέμα της διαιτησίας. Η πρόταση δεν τέθηκε καν στο τραπέζι της συζήτησης, άγνωστο σε εμάς γιατί.

Αυτονόητα, λοιπόν, από τη στιγμή που η αρχική πρόταση των «12» για επαγγελματική διαιτησία δεν ακολουθήθηκε, δεν υφίσταται καμία συμφωνία περί αναδιανομής εσόδων».

Δείτε εδώ την επιστολή του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου