ΖΕΚΑ: «ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ»

Ο Κάρλος Ζέκα αναφέρθηκε στην περσινή δυσάρεστη εμπειρία στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι εκείνος κι οι συμπαίκτες του την έχουν αφήσει πίσω τους.

Ζέκα: «Έχουμε βγάλει από το μυαλό μας το περσινό»

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο αγώνα με την ΑΙΚ...

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συνέβη πέρυσι ήταν κάτι πολύ δύσκολο αλλά το έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, προσπαθούμε να αφομοιόσουμε τις σκέψεις του προπονητή, είμαστε έτοιμοι και ο στόχος είναι η νίκη».

Για την πίεση, σχολίασε: «Πίεση πάντα θα υπάρχει σε όλους τους αγώνες. Η περσινή ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Δεν θα περάσουμε πάλι τα ίδια. Φέτος είμαστε διαφορετική ομάδα, με νέο επιτελείο κι εμείς οι παλαιότεροι θα προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε ό,τι μπορούμε στους νέους συμπαίκτες. Να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος».

Για τον αντίπαλο και τα όσα γνωρίζουν οι «πράσινοι»: «Ο προπονητής θα μας δείξει τον τρόπο που παίζει η ΑΪΚ. Από εκεί και πέρα ξέρουμε ότι έχει φυσική κατάσταση η σουηδική ομάδα και θα κοιτάξει από την πλευρά της να πάρει τη νίκη. Τον ίδιο στόχο έχουμε κι εμείς».

Για τη βοήθεια που λαμβάνει ο ίδιος από τον Λεντέσμα: «Είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Λεντέσμα. Έχει έρθει για να βοηθήσει την ομάδα κι όχι μόνο εμένα. Παίζουμε καλά μαζί, είναι έμπειρος και αποτελεί πλεονέκτημα αυτό. Όσες φορές παίζουμε μαζί, έχουμε καλή συνεργασία και θα πάμε πολύ καλά». Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου