ΧΕΙΝΣ: «Η ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ»

Η άμυνα και η ενέργεια ήταν τα κλειδιά της νίκης σύμφωνα με τον Μαρκίζ Χέινς που έκανε λόγο για μία σίγουρη νίκη αλλά και για μία ανάλογη συνέχεια.

Χέινς: «Η άμυνα και η ενέργεια έκαναν την διαφορά»

O29χρονος γκαρντ των «πρασίνων» δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη απέναντι στη Φενέρ:

 «Η άμυνα ήταν το κλειδί, μαζί με την ενέργεια που είχαμε. Αυτά έκαναν τη διαφορά. Η νίκη ήταν πολύ σημαντική για τη συνέχεια του γκρουπ. Η Φενέρμπαχτσε ήταν αήττητη. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Περιμέναμε ότι θα νικήσουμε. Έχει πολλές δυνατότητες αυτή η ομάδα. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε καλή ομάδα. Πήραμε ενέργεια και δύναμη από τον κόσμο. Στο παρκέ γνωριζόμαστε ο ένας με τον άλλον και μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον για να φτάσουμε στο καλύτερο επίπεδο.

Προσωπικά, σε κάθε παιχνίδι νιώθω όλο και πιο καλά. Πρέπει να μάθεις τα πράγματα σιγά - σιγά. Έχουμε ακόμα τρεις - τέσσερις μήνες αγωνιστικής δράσης. Μπορούμε να πάμε μακριά. Έχουμε πολλούς παίκτες για να πιέσουν στη μπάλα και να σκοράρουν. Με αυτόν τον τρόπο και με το μοίρασμα των λεπτών μπορούμε να είμαστε φρέσκοι και να παίρνουμε σωστές επιλογές στο φινάλε».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου