ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΟ «ONE TEAM- BASKETBALL IS EVERYWHERE» (PICS)

Το κοινωνικό της πρόσωπο για μία ακόμη χρονιά δείχνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τις επισκέψεις της στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου!

 

Έναρξη στο «One Team- Basketball is everywhere» (pics)

Οι «πράσινοι» συμμετέχουν για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν στο πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης OneTeam της Euroleague, επισκεπτόμενοι για δεύτερη χρονιά το ίδιο μέρος με σκοπό να περάσουν ξεχωριστά μηνύματα στους ανήλικους κρατούμενους του Καταστήματος (ηλικίας 15-18 ετών), αυτά της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού.

Η πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αναλυτικά στο σχετικό δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης OneTeam της Euroleague. Η ξεχωριστή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου, θα συνεχιστεί και φέτος.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος με το πρόγραμμα “OneTeam - Basketballiseverywhere” η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα περάσει ξεχωριστά μηνύματα στους ανήλικους κρατούμενους του Καταστήματος (ηλικίας 15-18 ετών), αυτά της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού. Οι επισκέψεις θα διαρκέσουν 8 εβδομάδες (η πρώτη πραγματοποιήθηκε χτες 16/2) και θα έχουν διαφορετική θεματολογία, ώστε πέρα από τα παραπάνω μηνύματα ο στόχος είναι να φέρουν τους ανήλικους κρατούμενους σε επαφή με πρότυπα ζωής, τους αθλητές μας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ξεκίνησε πέρσι, δέχτηκε τις καλύτερες κριτικές και ήταν ένα από τα καλύτερα προγράμματα της Euroleague. Μάλιστα στα πλαίσια του ετήσιου meeting του OneTeam στη Βαλένθια (Οκτώβριος 2015), αποτέλεσε παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες με ειδική μνεία και ανάλυσή του.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδεικνύει έμπρακτα ότι είναι δίπλα σε αποκλεισμένες κοινωνικές ομάδες που έχουν την ανάγκη μας και ότι στο χώρο του μπάσκετ δε χωράνε διακρίσεις. Basketball is Everywhere!!!».

***Δείτε φωτογραφίες στη gallery

PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου