ΟΛΗ Η ΡΟΔΟΣ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ!

Γέμισαν με… πλακέτες τον εμβληματικό αρχηγό οι άνθρωποι του Κολοσσού Ρόδου, την ώρα που ολόκληρο το γήπεδο ήταν όρθιο και χειροκροτούσε

Όλη η Ρόδος υποκλίθηκε στον Διαμαντίδη!

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Κολοσσό έγινε η βράβευση του μεγάλου Δημήτρη Διαμαντίδη, από τους Ρόδιους! Οι άνθρωποι της ομάδας του έδωσαν ένα σωρό πλακέτες, δείχνοντάς τους την ευγνωμοσύνη τους για όσα προσέφερε στο ελληνικό μπάσκετ, με τον αρχηγό του Κολοσσού, Γιάννη Γεωργαλλή να του δίνει και μία ακόμη με τις υπογραφές των παικτών που αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον «3D».

Ο χορηγός και αντιπρόεδρος του Κολοσσού, Γιάννης Χατζηλαζάρου δήλωσε για τον Μήτσο: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ αλλά και σε όλη την Ευρώπη., Με τον Πρωταθλητισμό που έκανε με την εθνική Ελλάδος, ενέπνευσε όλα τα παιδιά να ασχολούνται με το μπάσκετ κι αυτό πιστεύω ότι θα το θυμόμαστε και θα μείνει στην ιστορία».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ροδίων, Φώτης Χατζηδιάκος είπε: «Είπα στον Δημήτρη τις ευχές μου, να είναι δυνατός, να συνεχίσει, με το ήθος του, το χαρακτήρα του, αλλά και με την αθλητικό δεινότητά του, με την οποία προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό. Για εμάς στη Ρόδο είναι κάτι ξεχωριστό η προβολή της Ελλάδας, γιατί είμαστε το κατ’ εξοχήν τουριστικό νησί και μέσα στην κρίση είναι πολύ σημαντική η προβολή της χώρας. Είχαμε την ελάχιστη υποχρέωση να βραβεύσουμε τον Διαμαντίδη, ο οποίος δίνει το παράδειγμα στα νέα παιδιά, με το ήθος και το χαρακτήρα που περνάει προς τα έξω».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου