ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ Ο ΧΕΙΝΣ!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα πάτησε το πόδι του στην Αθήνα  το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ο Μαρκέζ Χέινς, με πτήση από την Ιταλία και η Πράσινη ήταν η μοναδική εφημερίδα που τον υποδέχτηκε.

Όλα για τον Εξάστερο ο Χέινς!

Από πλευράς «τριφυλλιού» τον περίμενε ο Σάνι Μπετσίροβιτς ενώ στις πρώτες του δηλώσεις στην Π ανέφερε «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ήρθα σε μια ομάδα με τόση ιστορία. Την παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια και έχει πετύχει πάρα πολλά.

Έχω εμπειρία στην Ευρωλίγκα και μπορώ να βοηθήσω. Θέλω να σπρώξω την ομάδα προς τα μπροστά για να πετύχει τους στόχους της. Μέχρι τώρα στην καριέρα μου δίνω διαφορετικά πράγματα κάθε φορά στις ομάδες μου.

Κάποια από τα στοιχεία που μπορώ να δώσω είναι το σουτ , το πικ εν ρολ και άλλα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ σε μια ομάδα που έχει μεγάλους παίκτες και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους. Η δουλειά που αποδίδει, αυτή τη στιγμή είμαι στο ψηλότερο επίπεδο και θέλω να τα καταφέρω. Η ομάδα έχει δυνατότητα να πάει πολύ ψηλά. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία μπροστά, ο δρόμος είναι ανοιχτός πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και θα τα καταφέρουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο  χώρο του αεροδρομίου ήταν και ο Ντάνιελ Χάκετ του Ολυμπιακού που περίμενε τον αδερφό του και χαιρετήθηκε με τον Χέινς καθώς γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στην Ιταλία.

PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου