Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ CNN GREECE (VID+PICS)

Σίγουρος για τον εαυτό του και τις απαιτήσεις που έχει μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ζιέλονα Γκόρα, που θα σφραγίσει την είσοδο της ομάδας στο ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας.

 

 

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς αποκλειστικά στο CNN Greece (vid+pics)

Για τον Τζόρτζεβιτς δεν τέθηκε θέμα, όταν του έγινε η πρόταση να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, παρότι υπήρξαν κάποιοι που τον συμβούλευσαν να είναι επιφυλακτικός.

«Αρχικά ο στόχος μου, η μεγαλύτερη επιθυμία μου ήταν να κοουτσάρω την εθνική ομάδα. Το έχω πετύχει και είναι μεγάλη τιμή και το κάνω με την καρδιά μου. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να τα συνδυάσεις, όμως νομίζω ότι ήταν η σωστή στιγμή. Η ευκαιρία για κάποιον σαν εμένα, όχι μόνο για τον προπονητή, αλλά για τον άνθρωπο. Γιατί υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί προπονητές, που θα δικαιούνταν μια τέτοια ευκαιρία. Και την άρπαξα, γιατί μου αρέσουν οι προκλήσεις. Πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θέλω να μιλάω, μεγαλύτεροι, πιο έμπειροι προπονητές, από την πατρίδα μου, που είναι καλοί μαζί μου και με συμβουλεύουν, ήταν λίγο επιφυλακτικοί με αυτή μου την απόφαση. Αλλά όχι εγώ. Την ξεχώρισα αμέσως μόλις μου έγινε η πρόταση. Και ανέλαβα την δουλειά με την ίδια αφοσίωση που έχω και στην εθνική ομάδα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς και δείτε το βίντεο στο cnn.gr

***Δείτε  φωτογραφίες από τη συνέντευξη στη gallery κάτω από την κεντρική εικόνα του άρθρου. 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
PHOTO GALLERY
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου