ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ… ΚΡΗΤΗ

Η δεύτερη μέρα δουλειάς για τον Παναθηναϊκό στο Καρπενήσι ολοκληρώθηκε με… εκπλήξεις, ενώ οριστικοποιήθηκαν και τα φιλικά στην Κρήτη.

Ευχάριστη έκπληξη και… Κρήτη

Η σκληρή δουλειά στο Καρπενήσι συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς, με τον Μίλαν Μίνιτς και τους συνεργάτες του να δείχνουν στους παίκτες του τις.. άγριες διαθέσεις τους από νωρίς. Το σημερινό μενού για τους «πράσινους» περιελάμβανε βάρη, τρέξιμο και μπάσκετ. Αλλά και… εκπλήξεις. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, τους «πράσινους» περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς τους επισκέφτηκαν 150 παιδιά από το summer mountain camp TAE KBO NTO, που φιλοξενείται στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ. Οι αθλητές του «τριφυλλιού» φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα.

Φιλικά στην Κρήτη

Την ίδια ώρα η διοίκηση τη ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με κάθε.. επισημότητα και την οριστικοποίηση των φιλικών που θα δώσει η ομάδα στην Κρήτη. Συγκεκριμένα Το διήμερο 18 και 19 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο φιλικές αναμετρήσεις με αντίπαλο τo Ρέθυμνο Cretan Kings στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου