ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ… ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ

Ο Παναθηναϊκός έχει πιάσει δουλειά στο Καρπενήσι με το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» να έχει… άγριες διαθέσεις

Το πλάνο του… μαρτυρίου

Η αποστολή του Παναθηναϊκού, βρίσκεται από χθες στο Καρπενήσι, αλλά από σήμερα μπήκε  σε κανονικούς ρυθμούς, τόσο στο κομμάτι του μπάσκετ, όσο και σε αυτό της φυσικής κατάστασης. Άλλωστε εκεί θα πέσει το βάρος στο μεγαλύτερο διάστημα της παραμονής της ομάδας, με τον Σάββα Αρώνη να παίρνει στα χέρια του τη μπαγκέτα και να κάνει… κόλαση τη ζωή των παικτών. 

Ουσιαστικά αυτές τις ημέρες ο γυμναστής του «τριφυλλιού» (σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από σύσσωμο το τεχνικό τιμ) θα δώσει έμφαση στη φυσική κατάσταση και τη βελτίωση των βασικών στοιχείων της. Όπως η ταχύτητα και η αντοχή, ενώ θα δουλευτούν και εξειδικευμένα στοιχεία. Τις πρώτες ημέρες οι ρυθμοί θα είναι πιο χαμηλοί με τον όγκο δουλειάς να είναι μεγαλύτερος, ενώ όσο περνούν οι μέρες ο όγκος θα μειώνεται αλλά η ένταση θα αυξάνεται. Κάτι που θα συνεχιστεί και με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα. Στα… θετικά για τον γυμναστή του «τριφυλλιού» και τη δουλειά που έχει να κάνει είναι το γεγονός πως άπαντες οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, με τις μετρήσεις των «πράσινων» είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα.

Παππάς και Κόνιαρης το πρόγραμμά τους

Σε… διαφορετικό πλάνο βρίσκονται οι Νίκος Παππάς και Αντώνης Κόνιαρης. Οι δύο τραυματίες ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στο Καρπενήσι, προκειμένου να βρίσκονται με τους συμπαίκτες του και θα ακολουθήσουν εκεί τα προγράμματά τους. Ο Νίκος Παππάς συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης προσθέτοντας όλο και περισσότερες ασκήσεις, ενώ πατάει παρκέ για στατικά σουτάκια, έτσι ώστε να μη… χάνει την επαφή. Παράλληλα ο Κόνιαρης δουλεύει και αυτός στην ενδυνάμωση, με αρκετό ποδήλατο και από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσει τρέξιμο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου