«ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης, στάθηκε στο κακό δεύτερο ημίχρονο που έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως πρέπει να διορθώσει τα λάθη του.

«Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Τα πολλά λάθη που έκανε από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ήταν αυτά που στοίχισαν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο βοηθός του Φραγκίσκου Αλβέρτη, τόνισε πως πρέπει να δουν τα λάθη τους και να τα διορθώσουν ενόψει του αγώνα χωρίς αύριο με την Μάλαγα.

Αναλυτικά:

«Μπορούμε ίσως να κρατήσουμε μόνο την παρουσία στο πρώτο δεκάλεπτο. Ήμασταν αξιόλογοι και στη σωστή κατεύθυνση. Αυτό άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο και στη συνέχεια δεν αντιδράσαμε. Όχι δεν μπορούμε να κρατήσουμε πολλά. Ήταν μία κακή εμπειρία που δεν πρέπει να επαναλάβουμε».

Για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα: «Είναι μία ομάδα που αν βρει τον ρυθμό της και χτίσει αυτοπεποίθηση φαίνεται ασταμάτητη. Δεν είναι όμως έτσι, έχει αδυναμίες και χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Ήμασταν ανυπόμονοι δεν εκτελέσαμε σωστά στην επίθεση. Αμυντικά ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι πιο δύσκολα».

Για το ματς χωρίς αύριο με τη Μάλαγα: «Το επόμενο παιχνίδι είναι το κρίσιμο καθώς θα μας δώσει την πρόκριση. Σκεφτόμαστε για την ώρα το παιχνίδι με τον Κολοσσό. Πριν από αυτό υπάρχει αρκετή τροφή για βελτίωση από το σημερινό ματς. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 20 Ιουνίου