«Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ' όλα...

«Η ομάδα πάνω απ' όλα»

Εκτός από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μίλησε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», μίλησε για το συναίσθημα να έχει προπονητή έναν πρώην συμπαίκτη του, όπως επίσης και για το επόμενο ματς, την εμπειρία να αλλάζει τεχνικός στη μέση της χρονιάς, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ' όλα...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα στον χώρο που είμαστε. Έχει αναλάβει ο καινούριος κόουτς. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Η συγκυρία είναι πολύ δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυναόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι της Παρασκευής. Ο κόουτς θα μας δώσει οδηγίες κι εμείς θα τις ακολουθήσουμε. Τον βοηθάει όλη η ομάδα τον κόουτς. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και θέλουμε να παρουσιάσουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».

Για την αλλαγή προπονητή μέσα στη σεζόν: «Είναι η πρώτη φορά από τότε που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Είναι μία καινούρια εμπειρία και θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».

Για το ματς με Εφές: «Για μας το κάθε ματς είναι μεγάλης σημασίας. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη μέσα στην Εφές. Μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Η ήττα από τη Λαμποράλ μας έφερε πίσω».

Για τη θητεία Πεδουλάκη: «Ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει τα πάντα όταν ανέλαβε ο κόουτς. Ο κύριος Πεδουλάκης είχε το σθένος και την αποφασιστικότητα να πάρει την ομάδα και να την οδηγήσει. Είχαμε καλά αποτελέσματα, κατακτήσαμε το νταμπλ. Τον ευχαριστούμε πολύ, ζήσαμε όμορφες στιγμές. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και κοιτάμε μπροστά».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου