ΠΡΩΤΗ ΑΛΒΕΡΤΗ ΚΑΙ... ΠΡΙΦΤΗΣ(;)

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Παναθηναϊκού την Δευτέρα, με τις φήμες να θέλουν τον Πρίφτη βοηθό του.

Πρώτη Αλβέρτη και... Πρίφτης(;)

Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα στο ΟΑΚΑ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με τις φήμες για συνεργασία με τον Δημήτρη Πρίφτη να φουντώνουν...

Οι απαραίτητες επαφές ανάμεσα σ' όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει, αλλά η υπόθεση δεν έχει ακόμα κλείσει οριστικά... Αυτό γιατί, ο 45χρονος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο στον Κολοσσό Ρόδου και ακόμα είναι άγνωστο ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας από την Ρόδο, μιας και ο Δημήτρης Πρίφτης έχει μπροστά του την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, να βρεθεί στο τεχνικό τιμ της μεγαλύτερης ομάδας που έχει βγάλει ο ελληνικός αθλητισμός.

Μέχρι να υπάρξουν, ίσως και τις επόμενες ώρες, οριστικές εξελίξεις, το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι ο Αλβέρτης την Δευτέρα ξεκινάει την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κρίσιμο παιχνίδι με την Εφές την Παρακσευή στην Τουρκία. Εκεί που ο Εξάστερος θέλει τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό στην υπόθεση πρόκριση, αλλά και για την δεύτερη θέση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου