ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΤΙΣΤ

Ο Μάικ Μπατίστ αναγνώρισε την λάθος αντιμετώπιση του ματς από τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να υπάρχει πανικός.

Μήνυμα ελπίδας από Μπατίστ

Η φωνή της λογικής μακριά από τον πανικό, ακούστηκε από το στόμα του Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικάνος άσος εμφανώς προβληματισμένος, αλλά και αισιόδοξος μετά την ήττα από την Λαμποράλ, είπε: «Σε κάτι τέτοια παιχνίδια, πρέπει να κάνουμε τον αντίπαλο να πιστεύει οτι δεν έχει καμία ελπίδα. Δεν το κάναμε και τώρα πρέπει να δεχθούμε τις συνέπειες. Έχουμε έρθει σε μία δύσκολη κατάσταση».

Όσο για το τί γίνεται στη συνέχεια, είπε: «Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω και να πανικοβληθούμε. Είμαστε ακόμη ζωντανοί. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν έχουμε αποκλειστεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το επόμενο παιχνίδι με την Εφές. Ένα παιχνίδι που είναι do or die για εμάς»

Ολοκληρώνοντας, ο Μάικ δήλωσε: «Είναι Ευρωλίγκα. Κανείς δεν πρόκειται να σου δείξει έλεος, επειδή έχει 7 ήττες και 1 νίκη. Μιλάμε για top class παίκτες. Εμείς θα έπρεπε να τους κάνουμε να πιστέψουν οτι δεν έχουν καμία ελπίδα. Δεν το κάναμε όμως... Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να μην ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου