«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΤΣ»

Εύκολα παιχνίδια και Ευρωλίγκα δεν πάνε μαζί σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη που μίλησε για τη μάχη με την Λαμποράλ Κούτσα.

«Δεν υπάρχουν εύκολα ματς»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, πριν την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού μίλησε για το ματς με την Λαμποράλ Κούτσα, τονίζοντας πως εύκολα ματς στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν, ενώ ξεκαθάρισε πως ο αντίπαλος έχει αλλαγές στο ρόστερ του όπως τις προηγούμενες φορές που βρέθηκαν απέναντί τους.

Αναλυτικά:

Για το κατά πόσο θεωρείται εύκολη αναμέτρηση βάσει του 1-7 της ισπανικής ομάδος στον ε' όμιλο: «Έχει αποδειχθεί πως δεν υπάρχει εύκολο βράδυ στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να 'σαι συγκεντρωμένος, θα πρέπει να καταναλώσεις ενέργεια για να μπορέσεις να φτάσεις στη νίκη. Η Λαμποράλ Κούτσα σίγουρα έχει μείνει πίσω, αλλά έχει ένα πλεονέκτημα ότι δεν έχει τίποτα να χάσει. Δεν έχει καμία πίεση, άρα πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και να επιβάλλεις το ρυθμό σου, ώστε να μπορέσεις μετά από λίγο να απογοητευτεί, να βγει απ' το ρυθμό της. Δεν έχει να χάσει τίποτα».

Για το κατά πόσο υπάρχουν μυστικά, αφού μεταξύ άλλων αυτή θα 'ναι η τέταρτη φετινή συνάντηση των δύο ομάδων: «Έτσι όπως έχει γίνει η ζωή μας, μέσα απ' τα ηλεκτρονικά δεν υπάρχουν μυστικά. Το σκάουτινγκ είναι πολύ διαδεδομένο, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να δεις. Δεν υπάρχουν μεγάλα μυστικά. Όσον αφορά τις διαφοροποιήσεις, έχει αλλάξει και ρόστερ. Στα τέσσερα παιχνίδια, που την έχουμε αντιμετωπίσει, έχει διαφορετικό ρόστερ σε κάθε παιχνίδι σχεδόν. Δύο-τρεις προσθαφαιρέσεις έχει κάθε φορά».

Για την προσαρμογή του Ζακ Ράιτ: «Το παιδί είναι ακόμα στην ενσωμάτωση να καταλάβει πώς παίζει ο Παναθηναϊκός. Το βασικό στοιχείο που μας δίνει είναι ότι μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτεί τους γρήγορους ψηλούς μας. Είναι πολύ σημαντικό γιατί μας δίνει κάποιους εύκολους πόντους, κάποιες εύκολες δημιουργίες και το αποτελεσματικό για εμάς είναι ότι ο χρόνος των γκαρντ ή αν κάποιος δεν είναι σε καλή ημέρα μας δίνει περισσότερες λύσεις, όπως έγινε και στην Αρμάνι Τζινς. Εκεί βοήθησε, είχαμε 1-2 παιδιά που δεν ήταν σε καλή ημέρα και βοήθησε αρκετά στο να επανέλθουμε στο ματς και να 'μαστε μέχρι το τέλος και να κριθεί στις λεπτομέρειες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 18 Ιουνίου