ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ... ΛΑΒΡΑ

Ο κόσμος θα είναι ο 6ος παίκτης του Παναθηναϊκού την Παρασκευή, καθώς ετοιμάζεται να γεμίσει το γήπεδο με την Μπαρτσελόνα.

Φωτιά και... λάβρα

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει το ΟΑΚΑ σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Η διάθεση των εισιτηρίων του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα και τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά σχετικά με την προσέλευση των «πράσινων» την Παρασκευή. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αισιοδοξούν πως πάνω από 15.000 θα βρεθούν στο Μαρούσι για να δουν το κρίσιμο παιχνίδι.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως με νίκη των «πράσινων», η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη φτάνει τις 4 νίκες σε 5 παιχνίδια και γίνεται αυτομάτως ένα από τα μεγάλα φαβορί για μία από τις δύο θέσεις, που δίνουν πλεονέκτημα έδρας στα play off της Euroleague που ακολουθούν του Top-16. Κάτι που μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος έτσι και αλλιώς στέκεται δίπλα του.

Όχι μόνο στις επιτυχίες, αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Για αυτό λοιπόν όσοι δεν έχετε εξασφαλίσει την είσοδό σας στο κλειστό, καλό θα είναι να το κάνετε το συντομότερο δυνατό, καθώς όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζει η Παρασκευή, τα εισιτήρια θα λιγοστεύουν και οι ουρές θα μεγαλώνουν.

Ραντεβού στο ΟΑΚΑ... 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου