«ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρ, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» αντέδρασε λίγο καθυστερημένα.

«Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε από την Φενέρ, ωστόσο όπως υποστήριξε όπως πήγε το παιχνίδι στο τέλος θα μπορούσε να είχε έρθει στα χέρια του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε στη ΔΤ:

«Η Φενέρ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ μεγάλο προπονητή. Δεν το συζητάμε αυτό. Έχει πολύ καλούς κι έμπειρους παίκτες Είχε τρεις ήττες και για αυτούς το παιχνίδι ήταν ένας τελικός. Είχαμε προετοιμαστεί για αυτό, αλλά η Φενέρ μπήκε πιο δυνατά.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, αντιδράσαμε στην άμυνα, στοχεύσαμε στο low post. Στο τέλος πήραν κάποια ριμπάουντ, έχουν παίκτες με προσωπικότητα κι έβαλαν τα σουτ. Είχαν κάποιες καλές στιγμές και κάποιες κακές εμείς και πήραν το παιχνίδι».

Για την διαιτησία της αναμέτρησης: «Εγώ είμαι εδώ για να μιλήσω για τεχνικά θέματα. Για την διαιτησία θα μιλήσουν οι αρμόδιοι».

Για την αντίδραση στην πιεστική άμυνα της Φενέρ: «Δεν αντιδράσαμε στην πολύ πιεστική άμυνα της Φενέρ. Μας πίεσαν να κάνουμε βιαστικά σουτ. Είναι μία ήττα. Ο Παναθηναϊκός πάντα κυνηγάει τις νίκες. Εμείς ως Παναθηναϊκός κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Από πλευράς τακτικής έγιναν πολλά πράγματα σε άμυνα κι επίθεση. Από κάθε ομάδα υπήρχε απάντηση. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έχει πάρα πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες. Έχει έναν προπονητή που τους έχει βάλει σε μια σειρά. Στην άμυνα είχαν κάποιες αδυναμίες. Έτσι, όπως πήγε το παιχνίδι στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου