ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

Μόνο 50 προσκλήσεις θα πάρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη στο Ηράκλειο.

Χωρίς οπαδούς ο τελικός
Ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού στις 9 Φεβρουαρίου στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου θα γίνει οριστικά χωρίς φιλάθλους μετά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.
 
Η ΚΑΕ Άρης ζήτησε 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της, ωστόσο η Αστυνομία δεν συναίνεσε και ενέμεινε στην αρχική της απόφαση να διανείμει από 50 προσκλήσεις στις δύο ομάδες και να απαγορεύσει την οργανωμένη παρουσία οπαδών τους στο γήπεδο. 
 
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το φόβο επεισοδίων, που υπάρχει τόσο κατά τη μετακίνηση μεγάλων μαζών οπαδών στο Ηράκλειο, αλλά και για τη συνύπαρξή τους στην ίδια πόλη και σε ένα γήπεδο-όπως τα «Δύο Αοράκια»-που η χωρητικότητά του δεν ξεπερνά τις 5.500. 
 
Τα εισιτήρια για τον τελικό θα διατίθενται σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου και θα πωλούνται με 20 και 30 ευρώ και απαραίτητα την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ προσκλήσεις θα πάρουν σωματεία της Κρήτης. Παράλληλα, σε κανέναν φίλαθλο δεν θα επιτραπεί η είσοδος με διακριτικά ομάδας στο γήπεδο. 
 
Το τζάμπολ του αγώνα, που θα μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση, ορίστηκε για τις 19:45, ενώ οι πόρτες του κλειστού θα κλείσουν μισή ώρα πριν. 
Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου