ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των συνδέσμων, ζητώντας τους ηρεμία και καμία απάντηση στις προκλήσεις.

Τα είπε με τους οργανωμένους

Το... θερμόμετρο του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανέβηκε επικίνδυνα, μετά τις προκλήσεις των λίμανίσιων, όμως στον Παναθηναϊκό καταβάλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου το παιχνίδι της Δευτέρας να κυλήσει σε απολύτως αθλητικά πλαίσια και χωρίς παρατράγουδα. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την Παρασκευή είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των οργανωμένων.

Η επαφή μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα (όπως οι περισσότερες άλλωστε), με τον πρόεδρο της ΚΑΕ να ζητάει από τους οπαδούς της ομάδας ψυχραιμία. Γνωρίζοντας μάλιστα οτι οι... απέναντι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να τιμωρηθούν οι «πράσινοι» έκανε έκκληση στον κόσμο να μην απαντήσει στις προκλήσεις και να αφήσει την ομάδα να κάνει την δουλειά της απερίσκεπτη. Άλλωστε ουκ ολίγες φορές, έχει αποδειχθεί οτι από τον «νόμο του ΟΑΚΑ» δεν γλιτώνει κανείς.

Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι δεσμεύτηκαν οτι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να μην γίνει το παραμικρό την Δευτέρα και η έτσι και αλλιώς καυτή ατμόσφαιρα, να περιοριστεί σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Μαρτίου