«ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ»

Αργύρης Πεδουλάκης και Αντώνης Φώτσης χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα για την εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

«Να μάθουν που βρίσκονται»

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας μόνο αντιπροσωπευτική της ιστορίας και των δυνατοτήτων του «τριφυλλιού» δεν ήταν. Κάτι που αναγνώρισαν τόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης, όσο και ο Αντώνης Φώτσης που μετά το τέλος του αγώνα δεν κρύφτηκαν πίσω από το... δάχτυλό τους και χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα.

«Δεν προσεγγίσαμε σωστά το ματς, δεν είχαμε ενέργεια. Μάλλον δεν είχαμε και μεγάλο κίνητρο. Αυτό ήταν τελείως λάθος. Στο πρώτο ημίχρονο φύγαμε απ' την τακτική για να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο σφίξαμε την άμυνά μας και πήραμε μία διαφορά. Με προβληματίζει η εικόνα των παιδιών, τα οποία παραδώσανε μία διαφορά. Στην επίθεση μπορεί να είσαι κρύος και να αστοχήσεις, αλλά πώς πώς μπορείς να χάσεις όλα τα αμυντικά ριμπάουντ; Εκεί δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Τα παιδιά απ' τον πάγκο πρέπει να καταλάβουν πως ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που προσπαθεί μέσα απ' την άμυνα να βρει ρυθμό. Αυτό είναι ένα καλό μάθημα για όλους να καταλάβουμε πού είμαστε και τι φανέλα φοράμε. Καλή συνέχεια στην Πάτρα κι εμείς προχωράμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης, είπε: «Σίγουρα δεν είδαμε την αναμέτρηση όπως θα έπρεπε. Αυτό δε σημαίνει πως ο Απόλλων Πάτρας δεν έπαιξε καλό μπάσκετ. Ήταν πιο συγκεντρωμένος, έπαιξε καλύτερο μπάσκετ από εμάς. Μπορούμε να κρατήσουμε τη νίκη κι η κακή εμφάνιση να μας γίνει μάθημα, να την έχουμε στο μυαλό μας για το μέλλον, επειδή κι απ' τις κακές εμφανίσεις μπορείς να μάθεις πράγματα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 21 Απριλίου