«Η ΛΑΜΠΟΡΑΛ... ΣΚΟΤΩΝΕΙ»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης χτύπησε το καμπανάκι του... κινδύνου ενόψει Παρασκευής, τονίζοντας οτι εκτός από τον Παναθηναϊκό και οι Ισπανοί έχουν βελτιωθεί.

«Η Λαμποράλ... σκοτώνει»

Το μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας που παρουσιάζει το παιχνίδι με την Λαμποράλ, επισήμανε με δηλώσεις του μία ημέρα πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ισπανία, ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», σχολιάζοντας το ματς της 2ης αγωνιστικής του Top-16 τόνισε χαρακτηριστικά: «Το παιχνίδι της Παρασκευής δεν θα έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο αγώνα που δώσαμε στην Βιτόρια. Και οι δύο ομάδες έχουν παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση και θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Η Λαμποράλ Κούτσα, αν δεν την προσέξεις, μπορεί να σε «σκοτώσει». Βρίσκει πολλές λύσεις στο τρανζίσιον παιχνίδι, αλλά με τον Ερτέλ από τα πικ εντ ρολ. Θα είναι πολύ σημαντικό να μην τους επιτρέψουμε να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό».

Όσον αφορά παίκτες όπως ο Νοτσιόνι και ο Πλάις που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Πεδουλάκης τόνισε: «Τα πρόσωπα είναι σημαντικά, γιατί από πρόσωπα αποτελούνται οι ομάδες... Και αυτό που μετράει είναι η ομάδα. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για την αγωνιστική λειτουργία της Λαμποράλ Κούτσα. Το δικό μας πλάνο, όμως, είναι να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ρόλο το γεγονός πως όλοι είμαστε υγιείς».
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 22 Αυγούστου