ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ Ο ΣΕΠΚ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, θα τιμήσει τον Πεδουλάκη. 

Βραβεύει Πεδουλάκη ο ΣΕΠΚ

Το βράδυ (20.00) ο ΣΕΠΚ στο ξενοδοχείο Intercontintenal κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και με αφορμή αυτό το γεγονός θα τιμήσει όσους διακρίθηκαν αυτή τη χρονιά, ενώ παράλληλα προσκαλεί όλα τα μέλη του, αλλά και τους ενδιαφερόμενους να δώσουν το παρών.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα βραβευθεί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος (σ.σ έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά το πρωτάθλημα μετά το 1996 και τον Γιάννη Ιωαννίδη), ενώ θα τιμηθούν και οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Φώτης Κατσικάρης.

Στα πλαίσια της κοπής της πίτας θα τιμηθούν οι οικογένειες του Γιώργου Αμερικάνου, του Γιώργου Κολοκυθά, του Φίλιππου Συρίγου και του Χρήστου Τζαμάλη, που έφυγαν από τη ζωή του 2013. Όσο για τις τιμητικές διακρίσεις της χρονιάς, θα καταλήξουν στον Βαγγέλη Νικητόπουλο, στην Άννυ Κωνσταντινίδου και στον Γιάννη Κουτραφούρη.

Τέλος τιμητική πλακέτα θα παραλάβει ο πρωταθλητής Γεωργίας Γιώργος Κετσελίδης, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος για την πρόκρισης της Εθνικής Γυναικών και φυσικά ο Μάνος Μανουσέλης για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Παίδων.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου