ΛΑΣΜΕ: «ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ»

Ο Στεφάν Λάσμε τόνισε πως το μυστικό απέναντι στην Αρμάνι ήταν η άμυνα και η απίστευτη ώθηση που έδωσε το γεμάτο ΟΑΚΑ. 

Λάσμε: «Αμυνα και κόσμος»

«Άμυνα και πάλι άμυνα! Όταν λειτουργεί σωστά μας δίνει ασφάλεια. Οταν κολλήσαμε στην επίθεση, αυτή μας πρόσφερε ενέργεια και κατά συνέπεια και τη νίκη που ήταν πολύ σημαντική γιατί ήταν η πρεμιέρα του Τop-16 και μάλιστα στο γήπεδό μας», αναφέρει ο γκαμπονέζος σέντερ του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή που παραχώρησε στη Sportday και συνέχισε: 

«Δεν σκέφτομαι νούμερα. Δεν είμαστε φυσικά άσχημα, αλλά ούτε και στο επίπεδο που θέλουμε. Έχουμε ακόμα πράγματα, λεπτομέρειες που πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Τα ριμπάουντ είναι αποτέλεσμα καλής αντίληψης του χώρου και συγκέντρωσης. Δεν έκανα κάτι το τρομερό. Το Μιλάνο είναι μια ομάδα αρκετά επιθετική με πολλά γκαρντ που έχουν ταλέντο και δεν θέλαμε να τους αφήσουμε να σουτάρουν υπό καλές προϋποθέσεις, γιατί θα είχαμε πρόβλημα. Κάθε ομάδα σε αυτή την φάση είναι εξαιρετική και πρέπει να έχουμε και την ανάλογη αντιμετώπιση με πρώτη και καλύτερη την άμυνα. Οπότε πατάμε delete και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι», ανέφερε.

Ο Λάσμε μίλησε για την αλλαγή του αγωνιστικού προσώπου του Παναθηναϊκού από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια:

«Μιλήσαμε αρκετά ως ομάδα. Ξέραμε και ξέρουμε τις δυνατότητές μας και το τι μπορούμε να κάνουμε. Η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό ενίσχυσε περισσότερο την αυτοπεποίθησή μας ως σύνολο. Ως συνολική εικόνα και μας έδειξε στοιχεία που πρέπει να κάνουμε», τόνισε και κατέληξε μιλώντας για τους οπαδούς του τριφυλλιού:

«Τι να πω πραγματικά το ευχαριστώ είναι λίγο. Είναι πάντα απίστευτοι. Μας έδωσαν το κάτι παραπάνω. Είναι πολύ όμορφο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο και αυτό το έχουμε νιώσει πολλές φορές. Η εικόνα σε εξιτάρει», κατέληξε.
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου