«ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ»

Ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό, βοήθησε σύμφωνα με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, τους παίκτες του Παναθηναϊκού να καταλάβουν το μεγάλο τους όπλο.

«Μαχητές σε κάθε ματς»

Στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Αρμάνι, στάθηκε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο Κροάτης γκαρντ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, είπε: «Αισθανόμουν πολύ καλά. Καταλάβαμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι. Να παίζουμε δηλαδή καλή άμυνα. Το ευχάριστο για εμάς ήταν ότι είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού. Από το πρώτο δεκάλεπτο μέχρι το τελευταίο και έτσι πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Συνεχίζοντας είπε: «Πρέπει να μαχόμαστε όπως απόψε σε κάθε παιχνίδι γιατί αυτό ήταν και το μυστικό μας. Δηλαδή η άμυνα μας και πιστεύω ότι μετά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το καταλάβαμε. Ακόμα και αν οι ομάδες δεν είναι φαβορί όπως η Αρμάνι, πρέπει να νικήσεις. Είμαστε στο Top-16 και όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Δεν μπορείς να ενθουσιάζεσαι μετά από μία νίκη ή να απογοητεύεσαι μετά από μία ήττα. Tο Τοp-16 είναι μεγάλη διοργάνωση και έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας. Ήταν μία μεγάλη νίκη πραγματικά αλλά το επόμενο ματς είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 23 Μαρτίου