ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ!

Πάνω από 15.000 «πράσινοι» έκαναν ποδαρικό στο ΟΑΚΑ για εφέτος, «σπρώχνοντας» τον Παναθηναϊκό στη νίκη.

Εντυπωσιακό ποδαρικό!

Τι και αν για τους περισσότερους η μέρα ήταν αργία; Τι και αν βρισκόμαστε σε εορταστική περίοδο; Τι και αν ο αγώνας με την Αρμάνι είχε προγραμματιστεί για την 2η μέρα του 2014; Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν καταλαβαίνει από τέτοια και το απέδειξε με την δυναμική του παρουσία στο ματς με τους Ιταλούς, που κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως εντυπωσιακή.

Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κανείς την προσέλευση 15.000 και πλέον οπαδών στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, για την πρεμιέρα του Top-16. Η ομάδα τους είχε ανάγκη στο νέο ξεκίνημα στην Euroleague και αυτή ανταποκρίθηκαν, φωνάζοντας παρών και δημιουργώντας μία καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Από το πρώτο τζάμπολ μέχρι και την κόρνα της γραμματείας για το τέλος του παιχνιδιού, που βρήκε τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους παίκτες του νικητές, το «πέταλο» που φιλοξενεί την Θύρα 13 δεν σταμάτησε ούτε λεπτό το τραγούδι, σπρώχνοντας τους «πράσινους» προς την σημαντική νίκη.

Όταν αυτή ουσιαστικά «σφραγίστηκε» στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, όταν και η διαφορά έφτασε στο +20, τότε το ΟΑΚΑ πήρε κυριολεκτικά φωτιά από τις αντιδράσεις του κόσμου, που βλέπει την ομάδα, στο πιο κρίσιμο σημείο (πλην των τελικών φυσικά) να παίρνει μπροστά.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου