«ΛΕΙΚΕΡΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ»

Ο Τζέισι Κάρολ παρομοίασε την κόντρα της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό με αυτή των Λέικερς κόντρα στους Σελτικς. 

«Λέικερς εναντίον Σέλτικς»

Ορισμένα αποσπάσματα από όσα δήλωσε στη Sportday ο Τζέισι Κάρολ:

«Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ Ρεάλ και Παναθηναϊκού. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Δεν είναι άλλωστε μεγάλο και το χρονικό διάστημα από τότε που παίξαμε αντίπαλοι. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει μερικούς παίκτες, αλλά έχει το ίδιο πλάνο, την ίδια φιλοσοφία. Μας είχε κερδίσει και στην έδρα του. Γενικά είναι πάντα επιτυχημένη ομάδα ανεξαρτήτως των αλλαγών».

Για το αν μπορεί να χαρακτηριστεί το ευρωπαϊκό clasico: «Είναι ένας καλός χαρακτηρισμός για να το περιγράψει κάποιος. Εμείς έχουμε 8 τρόπαια και ο Παναθηναϊκός 6. Σαν να λέμε Λέικερς κόντρα στους Σέλτικς».

Για τους Καπόνο και Γκιστ: «Ο Καπόνο είναι εξαιρετικός σουτέρ και το έχει αποδείξει στο NBA. Επίσης, ο Τζέιμς Γκιστ είναι σούπερ αθλητικός παίκτης. Με λίγα λόγια είναι δύο παίκτες που έχουν ενισχύσει την ποιότητα του Παναθηναϊκού, ενώ έχουν έφεση στα σουτ και στα ριμπάουντ».

Για τα προηγούμενα δύο μεταξύ τους παιχνίδια: «Έχουμε μάθει από αυτά τα δύο παιχνίδια. Ειδικά από την εμφάνιση που είχαμε κάνει στην έδρα του αντιπάλου μας. Πρέπει να μπούμε δυνατά να παίξουμε με σοβαρότητα από το ξεκίνημα. Διαφορετικά θα βρεθούμε σε δύσκολη κατάσταση για τη νίκη και θα πρέπει να κυνηγήσουμε το σκορ». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου