«ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟ»

Ο Α.Πεδουλάκης μίλησε για την επιστροφή του Διαμαντίδη, το παιχνίδι με την Ρεάλ και την κούραση από τα συνεχόμενα ματς...

«Στηριζόμαστε στον Μήτσο»

Αναλυτικά ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε...

Για το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας μία ομάδα με την οποία γνωριζόμαστε πολύ καλά. Η Ρεάλ είναι δομημένη τα τελευταία 3 χρόνια και ξέρουμε ότι στηρίζει πολλά στην ταχύτητα και τον αιφνιδιασμό. Είναι μία ομάδα με πολύ καλές συνεργασίες μακριά απ' τη μπάλα κι αυτό πρέπει να το προσέξουμε».

Για τις αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Έχουν αλλάξει πολλά σχήματα με τα άλλα παιχνίδια, αλλά εμείς έχουμε μαζί μας τον Δημήτρη (σ.σ. Διαμαντίδης). Σίγουρα ήταν πολύ καιρό έξω και θέλει χρόνο, αλλά στηρίζουμε πολλά στην ποιότητά του. Για πρώτη φορά θα είμαστε μαζί μετά από πολύ καιρό όλοι και πρέπει τώρα να εντάξουμε και τον Δημήτρη».

Για το αν επηρεάζονται οι παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, στην Ευρωλίγκα δεν υπήρχε διακοπή και τα παιδιά είχαν καταπονηθεί. Έχουμε ποιότητα, διαθέτουμε ομαδικό πνεύμα και προσπαθούμε καθημερινά για να υλοποιήσουμε το πλάνο μας».  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου