«ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ»

Ο Πεδουλάκης ζήτησε την βοήθεια του κόσμου κόντρα στη Ρεάλ και τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να βοηθήσει για μια καλή ατμόσφαιρα. 

«Το έναυσμα στην κερκίδα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης: 

«Ξέρουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά, από τη στιγμή που έχουμε παίξει δύο φορές κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όχι το συνολικό στυλ παιχνιδιού της. Έχουν έναν σίγουρο τρόπο να παίζουν στο παρκέ και βασίζονται στην ταχύτητα και το βάθος του ρόστερ τους.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάθε ομάδα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι να μην τους αφήνει να πιάνουν ρυθμό, επειδή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον αιφνιδιασμό. Και τις δύο φορές που τους αντιμετωπίσαμε είδαμε δυνατά ματς. Μερικά πράγματα θα είναι διαφορετικά. Εμείς είμαστε διαφορετικοί. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας.

Είναι σημαντικό να βοηθήσουν τους παίκτες όποτε συναντήσουν μια δύσκολη στιγμή στο παρκέ. Αλλά πρέπει επίσης να έχουμε στο νου ότι εμείς, η ομάδα, θα πρέπει να είμαστε αυτοί που θα δώσουμε στους οπαδούς κάτι για να πανηγυρίσουν, έτσι ώστε να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που απολαμβάνουμε όταν παίζουμε στο ΟΑΚΑ»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 25 Απριλίου