«ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΧΑ»

Μπορεί Ισπανοί και Σέρβοι να τον στέλνουν στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τονίζει πως δεν φεύγει από την Κάχα Λαμποράλ.

«Δεν φεύγω από την Κάχα»

Τα τελευταία 24ωρα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς παίζει δυνατά για τον Εξάστερο μετά τα δημοσιεύματα σε Ισπανία και Σερβία που τον θέλουν να αποχωρεί από την Κάχα Λαμποράλ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται πως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλη η... σκόνη σηκώθηκε κυρίως από την επιθυμία του προέδρου των Βάσκων, Χοσεάν Κερεχέτα, να λύσει τη συνεργασία του με τον 54χρονο Μαυροβούνιο τεχνικό, παρ' ότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ για έναν ακόμη χρόνο. Και αυτό διότι  η αγωνιστική άνοδος της  Μπιλμπάο μείωσε κατά το ήμισυ την οικονομική επιχορήγηση που προσφέρει η διοικητική αρχή της “Χώρας των Βάσκων” στην ομάδα, γεγονός που σε συνδυασμό με την κρίση που πλέον έχει φτάσει και στην Ισπανία, ανάγκασε τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου να “κατεβάσει” κατά πολύ το budget της νέας σεζόν.

Το συμβόλαιο του Ιβάνοβιτς, λοιπόν, είναι στο 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ η Κάχα του χρωστάει και περίπου 1,2 εκατ. ευρώ από το 2008 έως και σήμερα και είναι λογικό ο Κερεχέτα να θέλει να απαλλαγεί από αυτά.

Ο Ιβάνοβιτς, όμως, πρόσφατα σε συνομιλία που είχε με Ελληνα φίλο του τόνισε: «Δεν φεύγω από την Κάχα Λαμποράλ! Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και αυτή η εποχή δεν προσφέρεται για αλλαγές, από τη στιγμή που βρίσκομαι σε ένα σπουδαίο σύλλογο με μεγάλη παράδοση και μόνιμα υψηλές βλέψεις, έστω κι αν το budget της νέας χρονιάς θα είναι αισθητά μειωμένο... Συν τοις άλλοις, δεν είχα καμία ενόχληση από τον Παναθηναϊκό και δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί τους. Του χρόνου που θα είμαι ελεύθερος, βλέπουμε...»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου