ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Στη συνέντευξη Τύπου του Rhodes Camp παρευρέθησαν Ομπράντοβιτς κι Ιτούδης οι οποίοι δήλωσαν χαρούμενοι για την παρουσία τους στη Ρόδο αλλά δε θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση για τον Παναθηναϊκό.

Ούτε κουβέντα για Παναθηναϊκό

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσαν το παρόν στη συνέντευξη Τύπου του Rhodes Camp για να μιλήσουν σχετικά με τη διοργάνωση. Mίλησαν για το Camp άλλα ζήτησαν από τους παρευρισκομένους να σεβαστούν την επιθυμία τους να μιλήσουν αποκλειστικά για το Camp κι όχι για τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρόδο, στο αγαπημένο νησί μου. Κάθε φορά, που έρχομαι στη Ρόδο, υπάρχει κι ένας διαφορετικός λόγος. Έχω έρθει για το σεμινάριο προπονητικής, για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για διακοπές. Αυτή τη φορά ο λόγος της επίσκεψής μου έχει να κάνει με το Camp, που γίνεται στο Κολλέγιο Ρόδου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στο νησί, που συνέβαλαν τα μέγιστα για τη διεξαγωγή του. Ο αριθμός των 100 παιδιών είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο για όλους μας, ενώ άπαντες δουλεύουν σε καθημερινή βάση στο Camp. Όταν γίνονται καλές προσπάθειες, πρέπει πάντα να τις επαναλαμβάνουμε. Αναμφίβολα, τις απαντήσεις θα τις πάρουμε από τα παιδιά στο τέλος του Ψamp. Θέλω να πω ακόμη ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βοήθησαν για τη διεξαγωγή των εκδηλώσεων του Camp» δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Παράλληλα ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Ρόδου κι ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., κ.Σάββα Διακοσταματίου, για την ουσιαστική βοήθειά του στην πραγματοποίηση του camp. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Γιάννη Τσακίρη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στη Ρόδο. Ήμασταν μαζί φοιτητές και καταβάλλει σημαντική προσπάθεια για το μπάσκετ στο νησί. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Κολλέγιο Ρόδου, το οποίο έχει εκπληκτικές εγκαταστάσεις. Το B.A.C. έχει ιδρυθεί με γνώμονα να μπορέσουμε να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας στα παιδιά. Αρωγός μας στην προσπάθεια αυτή είναι η Teleunicom, την οποία ευχαριστούμε θερμά. Ελπίζουμε τα παιδιά να μείνουν ευχαριστημένα. Από την πρώτη επίσκεψή μου διαπίστωσα ότι τα παιδιά έχουν όρεξη για δουλειά και μάθηση. Η Ρόδος είναι φιλόξενη, όπως πάντα. Όταν συνδυάζεται με το μπάσκετ είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για κάτι καλό. Εύχομαι το Camp να αποτελέσει το έναυσμα για περαιτέρω συνεργασίες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου