«ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Την επιθυμία του να μην φύγει ποτέ από τον Εξάστερο, εξέφρασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

«Για πάντα στον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο καλοκαιρινό camp της Τeleunicom Basketball Academy Club, οι ιδρυτές του οποίου είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης (μαζί με τους Κώστα Παταβούκα και Γιώργου Ρεγγίνα).

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποθεώθηκε από τους υποψήφιους πρωταθλητές του μέλλοντος, στους οποίους δεν παρέλειψε να δώσει τις συμβουλές του: «Χαίρομαι πολύ που βλέπω όλους εσάς να συμμετέχετε σ' αυτό το camp. Πρέπει να μάθετε από μικροί τη σωστή τεχνική. Να μάθετε να σουτάρετε σωστά, να πασάρετε ή να κάνετε μπάσιμο με επιτυχία. Να χαίρεστε το παιχνίδι, το οποίο είναι ομαδικό άθλημα. Και μακάρι, γιατί όχι, να φθάσετε να παίξετε στο πιο ψηλό επίπεδο και να κάνετε πράγματα, τα οποία δεν έχετε καν φανταστεί», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως θέλησε να συνεχίσει να παίζει για 3-4 χρόνια, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχρισε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο ως τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.

Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος, όταν ένας μικρός φίλος του «τριφυλλιού» του ζήτησε να μην φύγει ποτέ από τον Εξάστερο, με τον «3D» να του απαντά: «Κι εγώ αυτό θέλω!», ενώ όταν ρωτήθηκε για την Εθνική ομάδα, είπε:«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να αποχωρήσω. Με στεναχώρησε. Έχω φανταστικές αναμνήσεις, αλλά ήταν μια συνειδητή επιλογή γιατί δεν αντέχω στους ίδιους ρυθμούς χειμώνα-καλοκαίρι. Τώρα όμως, στο μυαλό μου είναι μόνο ο Παναθηναϊκός».  

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου