«Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Ο Κώστας Τσαρταρής μίλησε για το τουρνουά «3on3 streetball» και υποστήριξε πως τα φαινόμενα βίας δεν έχουν καμία θέση στο μπάσκετ αλλά και γενικότερα στον αθλητισμό.

«Η βία δεν χωράει στο μπάσκετ»

Το τουρνουά «3on3 streetball» θα διεξαχθεί στην Ελευσίνα το Σαββατοκύριακο και στο Ηράκλειο από τις 30 Ιουνίου μέχρι την 1 Ιουλίου. Ο φόργουορντ του «Τριφυλλιού» Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για τη διοργάνωση:

«Το γεγονός ότι ΕΟΚ και ΠΣΑΚ συνεργάζονται, έχοντας τη βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ΓΓΑ, αλλά και στην περίπτωση της Ελευσίνας με τη βοήθεια από τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας και τα Ελληνικά Πετρέλαια, είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Σαν διοργάνωση τα “3on3” είναι πολύ σημαντικά προκειμένου τα παιδιά να μπουν σε ένα αγωνιστικό και ανταγωνιστικό σύστημα.

Το θέμα είναι να κερδίσουν όλοι, τα παιδιά που θα παίξουν αλλά και ο ίδιος ο αθλητισμός, μέσα απ’ αυτή τη διοργάνωση. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ ωραία με πιο ελεύθερο στιλ και σ’ εμάς τους αθλητές πάντα μας αρέσει παίρνουμε μέρος σε τέτοιου είδους αγώνες.

Μακάρι κάθε χρόνο να υπάρχουν περισσότερα παιδιά και περισσότεροι φορείς δίπλα μας. Όσο για την βία, είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν χωράει στο μπάσκετ και στον αθλητισμό. Φέτος το βιώσαμε με το χειρότερο τρόπο και κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν έχει θέση στα γήπεδα και θα πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου