«ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ»

Ως ένα σχολείο και μεγάλο δάσκαλο για αυτόν χαρακτήρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Ιαν Βουγιούκας που μιλησε και για την εθνική.

«Σχολείο ο Ομπράντοβιτς»

Αναλυτικά όσα είπε στο prismanews.gr ο Ίαν Βουγιούκας:

«Θα είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Ο νέος Παναθηναϊκός είναι σαν να ξεκάνει από μηδενική βάση. Είμαι σίγουρος ότι θα προσλάβουν ένα πολύ καλό προπονητή , αν και είναι πολύ δύσκολη η επάξια αντικατάσταση του Ομπράντοβιτς. Για μένα ήταν ένα σχολειό το να έχεις ένα προπονητή μια τέτοιας εμπειρίας , που έχει κοουτσάρει καλαθοσφαιριστες παγκόσμιας εμβέλειας. Δίνει βάση ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια και προσπαθεία διαρκώς να βελτιώσει τους παίκτες. Είναι δάσκαλος».

Ερωτηθείς για την οικονομική κατάσταση στο μπάσκετ, τόνισε: «Η κρίση όπως και σε όλους τους τομείς της κοινωνίας έχει επηρεάσει το μπάσκετ . Σίγουρα την περίοδο αυτήν υπάρχουν λιγότερα χρήματα για την δημιουργία αξιόλογων ομάδων, γεγονός που κάνει τους παίκτες να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους στο εξωτερικό. Εδώ στην Ελλάδα παρατηρείται το φαινόμενο ομάδες να μην πληρώνουν έγκαιρα, η να μην είναι καθόλου συνεπείς. Σε κανένα σημείο δεν αναφέρομαι στην δίκια μου ομάδα».

Τέλος, ο Βουγιούκας ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του που θα δώσουν τη μάχη για το εισιτήριο στους Ολυμπιακούς αγώνες. «Πιστεύω ότι η Εθνική ομάδα έχει όλο το ταλέντο και τις δυνατότητες να περάσει από προολυμπιακο . Στους Ολυμπιακούς βρισκόμαστε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο και οτιδήποτε καταφέρει θα είναι επιτυχία. Εγώ τους εύχομαι τα καλυτέρα», τόνισε.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου