«ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ»

Ο Οκτάϊ Μαχμούτι παρουσιάστηκε κολακευμένος από τα δημοσιεύματα που τον φέρουν υποψήφιο για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας όμως οτι κανείς δεν τον έχει ενοχλήσει.

«Μεγάλη μου τιμή»

Μεταξύ των ονομάτων που έχουν παρουσιαστεί ως υποψήφια για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ήταν και αυτό του Οκτάϊ Μαχμούτι. Ο Τούρκος τεχνικός μιλώντας στο gazzetta.gr παρουσιάστηκε ενήμερος για το δημοσιεύματα, ξεκαθαρίζοντας όμως οτι κανείς δεν τον έχει ενοχλήσει ακόμα από τους «πράσινους»: «Να σας πω την αλήθεια, όλα αυτά που μου λέτε μου έχουν μεταφερθεί, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν αληθεύουν ή όχι. Για την ώρα δεν έχω καμία ενόχληση, αν και θα ευχόμουν ένα απ' τα δύο σενάρια, όχι απλώς να αληθεύει, αλλά να πραγματοποιηθεί κιόλας!».

Όσο για το πως θα του φαινόταν το ενδεχόμενο να κληθεί να αντικαταστήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς; «Η ενδεχόμενη προοπτική μίας τέτοιας συνεργασίας, έχει δύο όψεις. Απ' τη μία πλευρά, είναι ο τεράστιος δείκτης δυσκολίας που έχει ένα τέτοιο εγχείρημα, το να γεμίσεις δηλαδή τα παπούτσια που φορούσε εδώ και 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό ο "Ζοτς", με τα γνωστά αποτελέσματα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου