ΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΤΟΥΔΗ!

Με επιστολή του ο Δημήτρης Ιτούδης βάζει τέλος στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και δεν θα είναι αυτός ο αντί Ομπράντοβιτς.

Αντίο και από Ιτούδη!

Τον δρόμο που ακολούθησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αυτόν του αποχαιρετισμού, ακολούθησε και ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο επί 13 χρόνια άμεσος συνεργάτης του Σέρβου τεχνικού έβαλε τέλος στα όποια σενάρια είχαν δημιουργηθεί για να αντικαταστήσει τον Ζοτς στον πάγκο και με επιστολή του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ανακοίνωσε το αντίο.

Ο Ιτούδης ευχαρίστησε για αυτή την απόλυτα πετυχημένη συνεργασία τον Ομπράντοβιτς, τον Παναθηναϊκό, την οικογένεια Γιαννακόπουλου και φυσικά τον κόσμο, ενώ έστειλε μήνυμα πως κάποια μέρα θα ξαναβρεθούμε.

Εις το επανιδείν φίλε και ευχαριστούμε...

Αναλυτικά η επιστολή του Δημήτρη Ιτούδη:

«Αγαπητοί μου φίλοι

Το Ιούνιο του 1999 η πρόσκληση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να συνεργαστούμε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ με τίμησε και με τιμά ακόμη και τώρα. Μου έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθώ ως προπονητής, αλλά και ως άνθρωπος. Το επιστέγασμα αυτής της συνεργασίας είναι η ειλικρινής σχέση μας ως συνεργάτες, αλλά και ως άνθρωποι. Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι φτωχό για να περιγράψει το τι νιώθω γι’ αυτόν.

Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη, αλλά και τις ευχαριστίες μου προς όλη την οικογένεια Γιαννακόπουλου για τη συνεργασία μας αυτά τα 13 χρόνια. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν έμπρακτα προς το πρόσωπό μου.

Αναμφίβολα ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα 13 χρόνια, όπως επίσης σε όλα τα μέλη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, αλλά και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ.

Νιώθω πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που υπήρξα ενεργό μέλος αυτής της οικογένειας στην ένδοξη πορεία της στο μπασκετικο στερέωμα τα τελευταία 13 χρόνια. Η σημερινή μου απόφαση για το τέλος της συνεργασίας μας αυτής είναι πολύ δύσκολη.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους εκπροσώπους του γραπτού, τηλεοπτικού, ραδιοφωνικού και ηλεκτρονικού Τύπου για την ειλικρινή συνεργασία μας.

Τέλος, θα ήθελα να χαιρετήσω αλλά και να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, απανταχού και να τους πω πως με τιμά ιδιαίτερα η πίστη τους στο πρόσωπο μου. Πιστεύω πως θα ξαναβρεθούμε.

Άλλωστε η αναφορά στην ΙΣΤΟΡΙΑ δεν είναι απλά η μνήμη του παρελθόντος, αλλά ερμηνεύει το παρόν και στοχεύει το μέλλον.

Καλή τύχη

Δημήτρης Ιτουδης»

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου