ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Στο εξωτερικό ο Μάνος Παπαδόπουλος για ραντεβού. Τα δεδομένα για Ιβάνοβιτς, το αουτσάιντερ Πιανιτζιάνι και η περίπτωση Ιτούδη.

Τρέχουν για προπονητή

Από τη στιγμή που το κεφάλαιο Ζέλικο Ομπράντοβτς έκλεισε, έστω και προσωρινά όπως θέλουμε όλοι να ευχόμαστε, ο Παναθηναϊκός ήταν αναγκασμένος να κοιτάξει το... αύριο και να ξεκινήσει την αναζήτηση του τεχνικού που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Για αυτό το λόγο άλλωστε και ο Μάνος Παπαδόπουλος την Πέμπτη αναχώρησε για το εξωτερικό, προς άγνωστη όμως κατεύθυνση, καθώς ο αρχικός προορισμός (η Αυστρία) δεν ήταν και ο οριστικός... (προφανώς ήταν με ανταπόκριση)

Η νούμερο 1 αυτή τη στιγμή επιλογή των «πράσινων» είναι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο 55χρονος είναι δεδομένο οτι θα αποχωρήσει από την Κάχα, καθώς του οφείλονται 1,2 εκατομμύρια από την περασμένη σεζόν, όμως το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί «αγκάθι» και για τον Παναθηναϊκό. Και αυτό γιατί το συμβόλαιό του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προέβλεπε απολαβές που θα έφταναν τα 1,6 εκατομμύρια, κάτι που σημαίνει οτι θα πρέπει να κάνει κάποιες μικρές υποχωρήσεις όταν θα καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Απο εκεί και πέρα, υπάρχει το όνομα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι, όμως δεν είναι πρώτο σε βαθμό προτεραιότητας... Περισσότερο τον τίτλο του αουτσάιντερ έχει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως και την περίπτωση του Δημήτρη Ιτούδη. Αυτή ωστόσο θα ξεκαθαρίσει, ανάλογα με το μέλλον του Ζοτς... Αν ο Ζέλικο αποφασίσει να δουλέψει σε κάποια ομάδα και να μην κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις κούπες, τότε δύσκολα θα υλοποιηθεί. Διαφορετικά, συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου