Η ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΤΣ (VD)

Με ένα βίντεο αφιέρωμα σχεδόν δύο λεπτών η Euroleague αναφέρεται στην ιστοσελίδα της στο αντίο του Ζοτς στον Παναθηναϊκό.

Η Ευρωλίγκα για τον Ζοτς (vd)

Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα είναι η αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό. Σε κείμενο με τίτλο: «Ο Ομπράντοβιτς φεύγει από τον Παναθηναϊκό μετά από 13 χρόνια», μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Το τέλος το πιο πετυχημένου συνδυασμού ανάμεσα σε ένα κλαμπ και έναν προπονητή στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ ήρθε την Τρίτη όταν ανακοινώθηκε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα φύγει από τον Παναθηναϊκό μετά από 13 χρόνια. Ο Ομπράντοβιτς ανέλαβε τον Παναθηναϊκό το 1999 και κατέκτησε πέντε τίτλους της Euroleague με τους "πράσινους" ξεκινώντας από την πρώτη κιόλας σεζόν.

Οι εγχώριοι τίτλοι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός με τον Ομπράντοβιτς είναι περισσότεροι από κάθε άλλο Ευρωπαϊκό κλαμπ από το 1978 και δυο περισσότεροι από κάθε άλλο κλαμπ σε ότι αφορά τα Final 4 τα οποία ξεκίνησαν το 1988.

Οι πέντε κατακτήσεις Ευρωπαϊκών τροπαίων μόνο με τον Παναθηναϊκό έχουν κάνει τον Ομπράντοβιτς στα 52 του τον πιο πολυνίκη προπονητή στην Ευρωπαϊκή ιστορία. Επίσης έχει κατακτήσει τρεις ακόμα φορές το Ευρωπαϊκό τρόπαιο με άλλες ομάδες πριν ενταχθεί στους πράσινους».

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στις πρώτες ατάκες του Ομπράντοβιτς στην αποχαιρετιστήρια δήλωση του αλλά και μια μίνι παρουσίαση των Ευρωπαϊκών τροπαίων που έχει κατακτήσει ο Ζοτς όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης σημειώνεται ότι στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό έφτασε τους 23 τίτλους σε 13 χρόνια κερδίζοντας 11 πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα και πέντε Euroleague.

Το αφιέρωμα τελειώνει με μεταφρασμένη όλη την δήλωση του Ομπράντοβιτς για το διαζύγιο του με τον Παναθηναϊκό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
Video 1

Η Ευρωλίγκα για τον Ζοτς (vd)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου