ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απαιτεί να μάθει τι ήταν αυτό που οδήγησε στο οριστικό διαζύγιο με τον ένα και μοναδικό Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δώστε μας εξηγήσεις ΤΩΡΑ!

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, ένας δικός μας άνθρωπος, ένα παιδί του Παναθηναϊκού και της Θύρας 13, ο τεράστιος Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί παρελθόν. Μόνο στα λόγια και τα συμβόλαια. Γιατί η ψυχή του, οι φωνές του, η παρουσία του θα είναι πάντα στο κλειστό του ΟΑΚΑ και δίπλα στο αγαπημένο του Τριφύλλι.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όσο υπερβολικό και αν ακούγεται, πενθεί! Πενθεί γιατί νιώθει ένα μεγάλο του κομμάτι να αποχωρίζεται με την βία. Ο Ζοτς δεν είναι πια μαζί μας αλλά ήρθε η ώρα των εξηγήσεων. Όχι από τις εφημερίδες ή τα σάιτ ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ή από το ρεπορτάζ των ανθρώπων που είναι δίπλα στον Σέρβο προπονητή. Ήρθε η ώρα να δοθούν εξηγήσεις με τον επίσημο τρόπο. Συμφωνούμε με το «τα εν οίκω μη εν δήμω» αλλά σε αυτό το σπίτι είναι μέσα και ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Σε αυτή την μεγάλη οικογένεια που σήμερα έχασε ένα από τα πιο σημαντικά της μέλη!

Περιμένουμε να μάθουμε τα «γιατί». Γιατί ο Ομπράντοβιτς δεν έμεινε στο σπίτι του...
 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου